ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Κ. Βλάσης (Βουλευτής Ν.Δ. Αρκαδίας): " Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με πρόχειρο τρόπο τα ζητήματα της παιδείας"Για μια ακόμη φορά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ απέδειξαν ότι αντιμετωπίζουν σοβαρότατα ζητήματα, όπως είναι η Παιδεία, με τρόπο πρόχειρο και χωρίς κανένα μακρόπνοο σχεδιασμό, με κύριο γνώμονα τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα.
- Έφεραν στη Βουλή ένα Σ/Ν με πλήθος αποσπασματικών ρυθμίσεων και μάλιστα με τη διαδικασία του επείγοντος, αποκλείοντας τους Έλληνες πολίτες από τη δημόσια διαβούλευση των άρθρων του.
- Επιμένουν να νομοθετούν χωρίς καμία κοστολόγηση και μελέτη επιπτώσεων για όσα προτείνουν.
- Πειραματίζονται χωρίς πρόγραμμα επαναφέροντας ρυθμίσεις που οι ίδιοι ψήφισαν τον Αύγουστο του 2016 για να τις καταργήσουν τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.
- Προχωρούν σε ρουσφετολογικού και φωτογραφικού τύπου ρυθμίσεις όπως αυτές του άρθρου 20 (παρ. 2 & 4).
- Τα τελευταία 2 χρόνια επένδυσαν στο θυμό και την αγανάκτηση, σε κενές υποσχέσεις, στο διχασμό και στο ψέμα, προκειμένου αρχικά να υφαρπάξουν την ψήφο των Ελλήνων και εν συνεχεία να διατηρηθούν στην εξουσία. Τα μόνα στα οποία δεν επένδυσαν ήταν εκείνα που πραγματικά θα βοηθούσαν την πατρίδα να βγει από αυτή την ατέρμονη κρίση και να σταθεί επιτέλους στα πόδια της.
Δεν επένδυσαν στην αλήθεια και τη σκληρή δουλειά.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID