ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΑΡΓΟΣ: Ο Διομήδης στο Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠΤην προηγούμενη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου διεξήχθη στο ΔΑΚ Άργους με τεράστια επιτυχία εκδήλωση του Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ. Εκατοντάδες παιδιών 7-12 ετών μαζί με τους γονείς τους συμμετείχαν σε ένα εξάωρο αθλητικό φεστιβάλ, το οποίο πέρα του αθλητικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, είχε έντονο “παιδοκεντρικό” προσανατολισμό, αφού πυρηνικό μέλημα ήταν η ψυχαγωγία και η δημιουργική αξιοποίηση του χρόνου των παιδιών.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εμπειρικά τις τέσσερις αξίες του προγράμματος (Ευ αγωνίζεσθαι, Αφοσίωση, Ομαδικότητα, Σεβασμός), περνώντας από τους 4 ειδικά διαμορφωμένους τομείς του σταδίου, κάθε ένας από τους οποίους πρέσβευε και μία από τις αξίες. Επιπλέον, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά γνωστούς αθλητές, ο οποίοι συνομίλησαν μαζί τους για τις εμπειρίες και τα οφέλη του αθλητισμού.
Στα πλαίσια αυτά του Φεστιβάλ, ο Διομήδης επιλέχθηκε από τον ΟΠΑΠ για να συμμετάσχει στον σταθμό «Παρουσίαση Αθλημάτων», στον οποίο έλαβε χώρα μία εισαγωγή, επίδειξη και δοκιμή δύο ή τριών Ολυμπιακών αθλημάτων για τα παιδιά.
Ο τερματοφύλακάς μας Κώστας Κοτανίδης και ο παίκτης μας Ιούλιος Αργυρού βρέθηκαν την Κυριακή στο ΔΑΚ Άργους και εκπροσώπησαν το σύλλογό μας, αλλά ταυτόχρονα και το Ελληνικό χάντμπολ, καθώς ο Διομήδης ήταν η μοναδική Ελληνική ομάδα που συμμετείχε σε αυτό το φεστιβάλ. Οι παίκτες μας είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν με τα παιδιά και τους γονείς τους τα μυστικά του αγαπημένου μας αθλήματος, να παίξουν μαζί τους, να απαντήσουν σε απορίες και ερωτήσεις και βεβαίως να φωτογραφηθούν με τους μικρούς φίλους.
Όπως οι ίδιοι δήλωσαν, το ενδιαφέρον των παιδιών και των γονιών τους ήταν ιδιαίτερα αυξημένο για το άθλημα του χάντμπολ, καθώς στα πρόσωπά τους αναγνώρισαν την τεράστια προσπάθεια που κάνει ο Διομήδης για την εδραίωσή του στην ελίτ του Ελληνικού και Ευρωπαϊκού χάντμπολ. Οι παίκτες μας προσκάλεσαν τα παιδιά να έρθουν να δουν από κοντά τον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Διομήδη και η ανταπόκριση ήταν πολύ θερμή.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID