ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΑΡΓΟΣ: Βραβεύσεις αθλητών και κοπή πίτας για τον ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ
Στις 5 Φεβρουαρίου   το ετήσιο ραντεβού τα τελευταία 10 χρόνια των φίλων του Athlisis Tennis Club και του ΡΗΓΑ-ΑΟΑΑ πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας και τις Βραβεύσεις των αθλητών/τριών που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε, καθώς και τους μαθητές(αθλητές) που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2016.
Το Κυριακάτικο πρωινό ξεκίνησε με αγώνες πορτοκαλί επιπέδου με την συμμετοχή 30 παιδιών της παιδικής μας Ακαδημίας ηλικίας 7 έως 10 ετών. Τα παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά σε πορτοκαλί γήπεδο, ενώ κάποια παιδιά έπαιξαν για πρώτη φορά αγώνες καθώς ξεκίνησαν το τένις τον Σεπτέμβριο. Το θέαμα ήταν εντυπωσιακό, τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι για 2 περίπου ώρες και χάρηκαν πολύ με το αναμνηστικό μετάλλιο που τους απονεμήθηκε.
Στην συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών, οι οποίοι εκπροσώπησαν τα χρώματα του ομίλου κατά την διάρκεια του 2016 και έφεραν σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις.
Ειδικότερα, βραβεία απονεμήθηκαν σε 14 εκπροσώπους του ομίλου σε Open, Ενωσιακά, Πανελλαδικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα . Πιο συγκεκριμένα βραβείο για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες στα JUNIOR Πρωταθλήματα έλαβαν η ΠΙΤΣΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ο ΚΟΥΡΟΥΝΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, η ΔΕΛΗ ΜΑΡΑ, ο ΚΟΛΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ο ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ο ΤΟΥΝΤΑΣ ΜΑΡΙΟΣ, ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ και ο ΓΕΡΟΔΗΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ . Επίσης, βραβεύτηκαν οι αθλήτριες του ομίλου ΓΡΙΝΕΖΟΥ ΣΟΦΙΑ και ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του 2016, την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και την αγωνιστική τους παρουσία την χρονιά που πέρασε. Βραβεία δόθηκαν επίσης και σε ενήλικα μέλη του ομίλου μας, την ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, την ΣΙΜΟΝΑ ΑΓΓΕΛΕΣΚΟΥ και τον ΘΟΔΩΡΗ ΣΚΟΥΡΑ για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες στα εσωτερικά, Open τουρνουά στα οποία έλαβαν μέρος το 2016.
Φέτος η Βασιλόπιτα "έκρυβε" 4 φλουριά, με τα 2 πρώτα που βρέθηκαν να έχουν πέσει σε 2 μικρούς φίλους των παιδικών σχολών του ομίλου και πιο συγκεκριμένα στην Μίρκα Τσιλιμπή (μια ρακέτα αξίας 100 ευρώ) και στον Χρήστο Γραμματικό (ένας παιδικός σάκος).Τα άλλα 2 φλουριά πέτυχαν οι κυρίες Σκούρα και Αντωνάκου (αναμνηστικά δωράκια) .
Η διεύθυνση του Athlisis Tennis Club και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΡΗΓΑ ΑΟΑΑ ευχαριστούν όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Κοπή της Πίτας, συγχαίρουν όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που εκπροσώπησαν το 2016 τις αγωνιστικές ομάδες στις διάφορες διοργανώσεις και εύχονται καλή χρονιά γεμάτη υγεία, επιτυχία και χαρές σε όλα τα μέλη της οικογένειας του tennis και όχι μόνο
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID