ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΜΕΣΣΗΝΙΑ: Φαντασμαγορική η έναρξη του Καρναβαλιού στη Καλαμάτα με το Χρήστο Φερεντίνο
Κάτι περισσότερο από φαντασμαγορική ήταν η τελετή έναρξης του 5ου Καλαματιανού Καρναβαλιού, το οποίο παρακολούθησε πλήθος κόσμου στην κεντρική πλατεία της πόλης! Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις εύστροφες ατάκες του γνωστού παρουσιαστή Χρήστου Φερεντίνου, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις, ντόπιοι και επισκέπτες διασκέδασαν για περισσότερο από δύο ώρες, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση.
Ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας, ευχήθηκε σε όλους τα καλύτερα και ευχαρίστησε τους εθελοντές και όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση για τη σπουδαία προσφορά τους στην πόλη, καθώς βασικός στόχος, πέραν της διασκέδασης, είναι η τόνωση της αγοράς και η προβολή της Καλαμάτας πανελλαδικά!
Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε στις ομορφιές του ιδιαιτέρου, όπως τον χαρακτήρισε τόπου, ενώ χρησιμοποίησε και μερικές λέξεις, που… ακούει κανείς μόνο στην Καλαμάτα, από την οποία δήλωσε εντυπωσιασμένος! Η εκδήλωση έκλεισε με συναυλία από το συγκρότημα “Walkman the Band”, ενώ πολύ όμορφες ήταν και οι στιγμές όπου ομάδες από χορευτικούς ομίλους της πόλης, χάρισαν στους παρεβρισκόμενους , με τις χορογραφίες τους! Το καρναβάλι μόλις ξεκίνησε και υπόσχεται πολλές εκπλήξεις…
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID