$type=ticker$cols=4

$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 82η ΔΕΘ

Με σημαντικές επαφές δικτύωσης και δράσεις προβολής για την Πελοπόννησο ξεκίνησε η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η Περιφέρεια Πελ...

Με σημαντικές επαφές δικτύωσης και δράσεις προβολής για την Πελοπόννησο ξεκίνησε η 82η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμμετέχει από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου με δικό της stand στον ενιαίο χώρο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Η 82η ΔΕΘ ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τη συμμετοχή περισσότερων από 1.500 εκθετών. Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι η Κίνα.
Στο περίπτερο του ΕΟΤ υπάρχει η δυνατότητα ενημέρωσης των επισκεπτών με πληροφοριακό υλικό για τον τουριστικό προορισμό "Πελοπόννησος" καθώς και η δυνατότητα γνωριμίας με τα Πελοποννησιακά προϊόντα και τις παραδοσιακές γεύσεις.
Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κα. Νικολάκου η οποία είχε τη δυνατότητα να συζητήσει με την Υπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά και τη Γ.Γ. του Υπουργείου κα. Ευριδίκη Κουρνέτα. Η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για την εξέλιξη της τουριστικής κίνησης στην Πελοπόννησο κάνοντας παράλληλα αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στο χώρο του τουρισμού και τις θεσμικές παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες. Για την αναγκαιότητα κοινών δράσεων και συνεργειών συζήτησε η κα. Νικολάκου με τον Πρόεδρο και το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Χαράλαμπο Καρίμαλη και κ. Κωνσταντίνο Τσέγα.
Η Αντιπεριφερειάρχης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του περιπτέρου της Κίνας, ως τιμώμενης χώρας, που πραγματοποιήθηκαν από τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. Η κα. Νικολάκου με δεδομένη την έναρξη για πρώτη φορά της απευθείας πτήσης Αθήνας-Πεκίνο από 30 Σεπτεμβρίου 2017, δύο φορές εβδομαδιαίως, επισκέφτηκε το περίπτερο της Air China, όπου διατέθηκε πληροφοριακό υλικό προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κινέζικη γλώσσα.

Η Αντιπεριφερειάρχης παρευρέθηκε στα εγκαίνια του πληροφοριακού κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας που έγιναν από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Διαπεριφερεριακή συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και Κεντρικής Μακεδονίας με κοινές δράσεις εξωστρέφειας

Η αποστολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου έλαβε μέρος και σε σημαντικές προγραμματισμένες συναντήσεις με θεσμικούς φορείς της Βορείου Ελλάδας. Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρο Θάνο καθώς και συνεργάτες του όπου προγραμματίστηκαν κοινές δράσεις των δύο Περιφερειών. Στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη ολοκληρωμένη παρουσίαση και ανάδειξη «των Δρόμων του Αποστόλου Παύλου», ενισχύοντας τον προσκυνηματικό τουρισμό ενώ παράλληλα εντός Νοεμβρίου θα γίνει παρουσίαση της Κεντρικής Μακεδονίας σε ειδική εκδήλωση στην Πελοπόννησο.


Στην Πελοπόννησο το Πανευρωπαϊκό Πολιτιστικό Συμπόσιο και το Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών το 2018

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου αποφασίστηκε να διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2018 το Πανευρωπαϊκό Πολιτιστικό Συμπόσιο των Αλεξιπτωτιστών σε συνάντηση που είχε η κα. Νικολάκου στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς στη Θεσσαλονίκη με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ειδικών Δυνάμεων (ΠΟΕΔ) Σχη ε.α κ. Δημήτρη Γεωργάκη, τον Επίτιμο Πρόεδρο της Πανευρωπαϊκής Ένωσης Αλεξιπτωτιστών κ. Κωνσταντίνο Λυκοτραφίτη, τον Αντιπρόεδρο της και Πρόεδρο της Λ.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Νικόλαο Ρούσση και το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιλτιάδη Κυραλέο.
Το Συνέδριο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετικό κράτος ενώ τον Οκτώβριο του 2017 θα πραγματοποιηθεί στην Ισπανία.


Αποκτά «στέγη» στη Θεσσαλονίκη η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ιδιαίτερη σημαντική συνάντηση με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Πελοποννησίων της Θεσσαλονίκης “Ο Κολοκοτρώνης” κ. Αντώνη Γυφτόπουλο και μέλη του Δ.Σ. είχε η αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κατά την οποία μετά από σειρά επαφών οριστικοποιήθηκε η αξιοποίηση του ιδιόκτητου χώρου του Συλλόγου και η μετατροπή του σε εκθεσιακό χώρο των Πελοποννησιακών προϊόντων και παράλληλη χρήση πραγματοποίησης εκδηλώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ανάδειξη-προβολή του τουριστικού-πολιτιστικού της προϊόντος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χώρος βρίσκεται σε κεντρικό κτίριο στη πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη.

Η κα. Νικολάκου συναντήθηκε ακόμη με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ-XELEXPO κ. Τάσο Τζήκα καθώς και τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Κυριάκο Ποζρικίδη όπου τους συνεχάρη για την προσπάθεια που καταβάλουν για την αναβάθμιση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ παράλληλα παρευρέθηκε στα εγκαίνια της 82ης ΔΕΘ και παρακολούθησε την ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα στο «Βελλίδειο».COMMENTS

Όνομα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ,79,ΑΘΛΗΤΙΚΑ,81,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,7,ΑΡΓΟΛΙΔΑ,3514,ΑΡΓΟΣ,949,ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ,176,ΑΡΚΑΔΙΑ,768,ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΑ,9,ΑΧΑΙΑ,68,ΑΧΑΪΑ,127,ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ,8,Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές,22,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ,1,ΕΘΝΙΚΑ,4,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,56,ΕΙΚΟΝΕΣ,1,ΕΛΛΑΔΑ,452,ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ,129,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,7,ΕΡΜΙΟΝΗ,43,ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ,262,ΕΥΡΩΠΗ,11,ΗΛΕΙΑ,57,ΚΑΙΡΟΣ,4,ΚΑΛΑΜΑΤΑ,4,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,376,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΘΑΛ. ΣΠΟΡ,1,ΚΟΡΙΝΘΙΑ,250,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,308,ΚΟΡΙΝΘΟΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,3,ΚΟΣΜΟΣ,56,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΛΑΚΩΝΙΑ,555,ΛΑΚΩΝΙΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,6,ΜΕΘΑΝΑ,2,ΜΕΣΣΗΝΙΑ,679,ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,8,ΜΕΣΣΗΝΝΙΑ,4,ΜΠΑΣΚΕΤ-ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,3,ΝΑΥΠΛΙΟ,1476,ΝΑΥΠΛΙΟ<ΑΡΓΟΛΙΔΑ,1,ΝΑΥΠΛΛΙΟ,1,ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,529,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,87,ΠΑΙΔΕΙΑ,1,ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ,191,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,29,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,66,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,233,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,11,ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,562,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,602,Πόλο,1,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,110,ΣΠΕΤΣΕΣ,7,ΣΠΟΡ,8,Στίβος,6,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ,3,ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΑ ΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,11,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,27,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,4723,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,7,ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,12,ΤΕΥΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,64,ΤΡΙΠΟΛΗ,8,ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ,7,ΥΓΕΙΑ,36,ΥΔΡΑ,57,ΧΑΝΤΜΠΟΛ,1,AUTO-MOTO,15,AXAIA,5,Superleague,1,VIDEO,38,
ltr
item
Arena News: Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 82η ΔΕΘ
Δυναμική η παρουσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην 82η ΔΕΘ
https://2.bp.blogspot.com/-z0kuunogWBw/WbfvMf-uwlI/AAAAAAAAY_g/v0eYCt_K6SoBgZfLgA3UOQ_Q2trrqQtrgCLcBGAs/s640/%25CF%2586%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF1.JPG
https://2.bp.blogspot.com/-z0kuunogWBw/WbfvMf-uwlI/AAAAAAAAY_g/v0eYCt_K6SoBgZfLgA3UOQ_Q2trrqQtrgCLcBGAs/s72-c/%25CF%2586%25CF%2589%25CF%2584%25CE%25BF1.JPG
Arena News
http://www.arenanews.gr/2017/09/82.html
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/2017/09/82.html
true
4269035019219870889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διαβάστε περισσότερα. ... Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy