ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Ομαδικές προσφυγές κατά του ΟΑΕΕ για παράνομες χρεώσεις του κλάδου ασθένειας- μέσα στο 2018 οι αποφάσειςΔεκάδες ανασφάλιστοι συνάδελφοι του ΟΑΕΕ απο όλη την Ελλάδα διαχώρισαν την θέση τους από τους κατά τόπους αδιάφορους εμπορικούς συλλόγους, έφτιαξαν δικούς τους συλλόγους και έχουν προσφύγει στα Δικαστήρια για την παράνομη χρέωση από τον ΟΑΕΕ του κλάδου ασθενείας και την υπερβολική χρέωση του κλάδου σύνταξης ενώ η κρίση είχε δημιουργήσει μείωση στο τζίρο των επιχειρήσεων έως και 70%.
Χιλιάδες άλλοι συνάδελφοι περιμένουν μια ευνοϊκή απόφαση για όσους έχουν προσφύγει για να την χρησιμοποιήσουν ως προδεδικασμένο.
Η μακροχρόνια ταλαιπωρία των ανασφάλιστων συναδέλφων και τα έξοδα θα είχαν αποφευχθεί αν οι “συνάδελφοι” συνδικαλιστές της ΕΣΕΕ και ΓΕΣΕΒΕΕ είχαν δήξει όλα αυτά τα χρόνια ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
Λέξη άγνωστη για αυτούς γιατί όπως λέγεται στην καθομιλουμένη
«ο χορτάτος δεν καταλαβαίνει τον πεινασμένο»
Οι ίδιοι συμβούλευαν τους αρμόδιους υπουργούς της προηγούμενης κυβέρνησης και εξακολουθούν να συμβουλεύουν τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης , με ασύμφορες προτάσεις προς τον ανασφάλιστο με την δικαιολογία να μην βλάψουν το Ταμείο.
Από τους 540.000 ανασφάλιστους ,πάνω από 40.000 ενώ έχουν συμπληρώσει ηλικιακά να βγουν σε σύνταξη δεν μπορούν γιατί οφείλουν πάνω από 20.000€ .
Αντιγράφω μια ενημέρωση από τον συναγωνιστή και φίλο Γιάννη Μανιάτη που αναφέρει κάποιες προσφυγές .
Γιάννης Μανιάτης
Το 2018 θα είναι χρονιά εξελίξεων
Αρχές της χρονιάς λογικά θα πρέπει να δημοσιευτούν οι αποφάσεις των προσφυγών που έχουν εκδικαστεί - ομαδική προσφυγή Νεμέας και ομαδική προσφυγή Πάτρας.
Επίσης περιμένουμε την απόφαση από την αγωγή του ΙΝΚΑ κατά του ΟΑΕΕ - μόνο για το θέμα της ιατροφαρμακευτικής - καθώς και την απόφαση ασφαλιστικών μέτρων για την ίδια αγωγή.
Όλες αυτές οι περιπτώσεις έχουν εκδικαστεί πολύ καιρό πριν - ίσως και πάνω από χρόνο.
Μέχρι το καλοκαίρι θα εκδικαστούν - αν δεν ζητήσει αναβολή ο ΟΑΕΕ - ακόμα 3 περιπτώσεις προσφυγών.
Η ομαδική προσφυγή της Καβάλας, η ομαδική προσφυγή της Δράμας και η ατομική μου προσφυγή,
Επίσης, αναμένεται να πάρει δικάσιμο στο Συμβούλιο της Επικρατείας το αίτημα της προσφυγής Φλωρά, για μείωση των εισφορών από το 2009. Ενδεχομένως να εκδικαστεί μέσα στο 2018
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID