ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Μαθητικό Θεατρικό Φεστιβάλ: "κι αν ήσουν εσύ;"


Το Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και το 2ο Φεστιβάλ Τέχνης & Αποδοχής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου παρουσιάζει στο πλαίσιο του προγράμματος ευαισθητοποίησης για τα ανθρώπινα δικαιώματα και για ζητήματα προσφύγων «Κι αν ήσουν εσύ;» τη θεατρική σύνθεση "Το σκληρό καρύδι" βασισμένη στο ομώνυμο έργο της Ελένης Σβορώνου.
Με αφορμή την 21η Μαρτίου, Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων, στο Μαθητικό Θεατρικό Φεστιβάλ "Κι αν ήσουν εσύ; 2018" με θέμα "Μαζί" συναντιούνται 70 μαθητές και μαθήτριες, από τέσσερα σχολεία Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Αργολίδας και συνδημιουργούν. Κοινός στόχος των παιδιών είναι να εκφράσουν την αλληλεγγύη και την αγάπη τους στους συνομηλίκους τους που ζουν στη χώρα μας και σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι έχουν περάσει την παιδική τους ηλικία μέσα στον πόλεμο, τις διώξεις και τις στερήσεις.
Το "Σκληρό Καρύδι" Θα παρουσιαστεί το Σάββατο 17 Μάρτίου στις 5.30μ.μ στην πλατεία Εθνοσυνελεύσεως (Πρόνοια) στο πλαίσιο των δράσεων του 2ου Φεστιβάλ Τέχνης και Αποδοχής του 3ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID