ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Με επιτυχία διοργανώθηκε η ημερίδα:"Μουσική- Ένας μοχλός ανάπτυξης και εξωστρέφειας"Από την πολύ σημαντική ημερίδα που διοργανώθηκε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου με θέμα :
«Μουσική – Ένας μοχλός ανάπτυξης και εξωστρέφειας»

O Σύλλογος Φίλων της Μουσικής και η ΑΜΚΕ Μ.Ε.Σ.Ο. Μουσικές Εκδηλώσεις, στα πλαίσια της 4ης Εθνικής συνάντησης των διοργανωτών του Ελληνικού δικτύου της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής διοργάνωσαν αυτή την πολύ σημαντική ημερίδα που έλαβε χώρα στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.
Η ημερίδα που πραγματοποιήθηκε είχε σκοπό να αναδείξει τρόπους αξιοποίησης των τοπικών και εθνικών πολιτιστικών φορεών μέσω της πρόσφατης έγκρισης από την ΕΕ του πιλοτικού προγράμματος «Music moves Europe», για την ανάπτυξη συνεργειών που θα δώσουν την δυνατότητα η Μουσική να αποτελέσει ένα πολύ σοβαρό μοχλό ανάπτυξης σε πολλά μέτωπα που θα δώσουν ώθηση τόσο στον τουρισμό όσο και σε άλλες μορφές δράσεων και θα αναδείξουν την εξωστρέφεια αυτής της τόσο σημαντικής μορφής τέχνης. Τα νούμερα που ακούστηκαν για τον ετήσιο τζίρο των 25.δις. ευρώ που διακινούνται επίσημα στον ευρωπαικό χώρο γύρω από τον τομέα αυτό είναι πραγματικά ιλιγγιώδη και με σοβαρή προσπάθεια μπορούμε και εμείς σαν Λουτράκι και σαν Κορινθία να αξιοποιήσουμε την άριστη γνώση πολλών ανθρώπων που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό στην περιοχή μας για να αναδείξουν την Κορινθία σαν μια περιοχή που αγαπάει την Μουσική και επενδύει στον τομέα αυτό. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή ενότητα Κορινθίας είναι από την πρώτη στιγμή αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. Συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον Αρχιμουσικό Πελοπίδα Μαυρόπουλο Ιδρυτή & Πρόεδρο Συλλόγου Φίλων Μουσικής και στον Georges Perot, Ιδρυτή & Γενικό Διευθυντή ΑΜΚΕ Μ.Ε.Σ.Ο.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID