ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΑΡΓΟΣ: Καθαριζουμε την παραλία των Μύλων την Κυριακή 29 Απριλίου- "Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!"Μέχρι το 2021, 10 χρόνια μετά την έναρξη του όμορφου αυτού ταξιδιού, να αγγίξουμε το 5% του ελληνικού πληθυσμού, με δράσεις στις 13 Περιφέρειες και τους 325 Δήμους της χώρας.

"Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!"
Η φετινή ημερομηνία δράσεων μας ταξιδεύει στην πρώτη μας εκστρατεία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2012. Φέτος, ακριβώς 6 χρόνια μετά, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, δίνουμε ραντεβού εθελοντισμού και υπόσχεση για ένα καλύτερο κόσμο!
Είναι αρκετή η προσωπική προσπάθεια του καθενός μας, για να κρατήσουμε αυτή την υπόσχεση; Όλοι έχουμε ακούσει για το φαινόμενο της πεταλούδας. Την θεωρία πως, στο χαοτικό μας κόσμο, το φτερούγισμα μιας πεταλούδας, κάτω από αμέτρητες συνθήκες και σε αρκετό χρόνο, μπορεί να οδηγήσει μέχρι και τυφώνα στην άλλη άκρη της γης. Και φυσικά έρχεται το ερώτημα,
Αν μια μόνη πεταλούδα μπορεί να προκαλέσει έαν ολόκληρο τυφώνα, τι μπορούν να κάνουν χιλιάδες πεταλούδες;
Και κάπως έτσι ερχόμαστε, μέσα από το όραμα της ομάδας μας, μέσα από το πάθος και την όρεξη των 109,000 εθελοντών μας σε όλη την Ελλάδα, να συνειδητοποιήσουμε πως, δεν είμαστε μόνοι μας. Είμαστε όλοι μαζί, μια μεγάλη αγκαλιά, ίδιοι αλλά και λίγο διαφορετικοί, όπως τα κομμάτια ενός παζλ. Όπως οι φωτογραφίες ενός μωσαϊκού, κάθε μία μοναδική, και όταν αρχίζουμε να ενώνουμε τη μία με την άλλη, αντιλαμβανόμαστε πως αυτό που δημιουργείται είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από εμάς.
Είναι τα όνειρα και οι ελπίδες μιας ολόκληρης κοινωνίας, ένας κόσμος ομορφότερος που γίνεται πραγματικότητα χάρη σε όλους μας, χάρη στο φτερούγισμα χιλιάδων πεταλούδων. Εσύ; Θα ανοίξεις τα φτερά σου μαζί μας
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID