ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Ο Δίας...ξαναγύρισε

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 19:00μ.μ
Στο Δημοτικό θέατρο Κορίνθου
Προς τιμήν των συνταξιοδοτημένων υπαλλήλων της Π.Ε Κορινθίας & της πρώην Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης Κορινθίας
Θα παραστεί ο θίασος ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ με την σατυρική κωμωδία «Ο ΔΙΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ» του Άγγελου Μοσχονά
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ
Ο ‘’Δίας’’ ύστερα από εκατό χρόνια ξαναγυρίζει στην Γή παρέα με τον Ερμή και συγκεκριμένα στην Ελλάδα του σήμερα. Στην επίσκεψή του αυτή συναντά καταστάσεις και χαρακτήρες ανθρώπων απρόσμενες γι αυτόν που υπάρχουν όμως στην σημερινή κοινωνία. Εκπληκτος,διακωμωδεί,σατυρίζει και κρίνει τα πάντα.
Παράλληλα με τον σκωπτικό τρόπο που αντιμετωπίζει ο ‘’Δίας’’ την σημερινή πραγματικότητα εξελίσσεται μια κωμική υπόθεση που θα φέρει τον ‘’Δία’’ αντιμέτωπο με την ζηλιάρα ‘’Ηρα’’.Είναι μια παράσταση που διατρέχει αποτελεσματικά την ιδιωτική, αλλά και τη δημόσια ζώνη, επισημαίνοντας ότι ο άνθρωπος είναι ένα πλάσμα που είναι συνεχώς υπό κατασκευήν, αλλά, επίσης, κατά ένα παράλληλο τρόπο, πάντα σε μια κατάσταση αέναης καταστροφής. Πρόκειται για μια σατυρική κωμωδία που συνδυάζει τον μύθο και την πραγματικότητα πιο αιρετικά, αλλά και πιο δυναμικά, πρόκειται για μια παράσταση με χιούμορ, αλλά και πολλαπλά μηνύματα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΡΓΟΥ
Σενάριο-Σκηνοθεσία Αγγελος Μοσχονάς
Σκηνικά Δάφνη
Μουσική Κατερίνα Μάσκα
Ηχοφωτιστικά Ανδρέας Καραμανλής
Παίζουν οι Ηθοποιοί Ελένη Φιλίνη, Χρήστος Φωτίδης, Σπύρος Μπιμπίλας,Γιώργος Καπετανάκος Ντίνα Βούρτση ,Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.

GUEST STAR ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Θα είναι τιμή μας να παραβρεθείτε όλοι και να τιμήσετε τους υπαλλήλους που προσέφεραν για πολλά χρόνια πολύτιμες υπηρεσίες στην Π.Ε Κορινθίας και στην πρώην Νομαρχιακή αυτοδιοίκηση.

Θα υπάρχει μπουφές και αναψυκτικά για όλους
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID