ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Με 15 € εισιτήριο η επιχορηγούμενη από το Δήμο Ναυπλίου συναυλία του Εργατικού Κέντρου
Ο Δήμος Ναυπλιέων ως γνωστόν δίνει φέτος στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου το ποσό των 9.672 ευρώ (7.800 + ΦΠΑ) για τη διοργάνωση της συναυλίας της Ελένης Βιτάλη.
Η χρηματοδότηση έγινε έπειτα από εισήγηση του αντιδημάρχου και προέδρου του Εργ. Κέντρου Ραφαήλ Μπαρού με το εξής σκεπτικό:

«Θα απευθύνεται περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες εκείνες που υφίστανται στο πετσί τους περισσότερο απ’ όλους τις εφαρμοσθείσες οικονομικές πολιτικές».
Το ποσό του Δήμου δίνεται εξ ολοκλήρου (υπάρχει σχετική απόφαση στη «Διαύγεια»)στην κορυφαία τραγουδίστρια και το μουσικό σχήμα, δηλαδή σχεδόν όλα τα έξοδα είναι καλυμμένα και από εκεί και πέρα, τα εισιτήρια που θα πουληθούν θα αποτελέσουν (σχεδόν καθαρό) κέρδος για το Εργατικό Κέντρο.
Οι «κοινωνικές ομάδες που υφίστανται στο πετσί τους τις εφαρμοσθείσες οικονομικές πολιτικές» καλούνται να πληρώσουν εισιτήριο 15 ευρώ (10 ευρώ η προπώληση). Οι ακροατές δηλαδή θα πληρώσουν κανονικότατα την παρουσία τους, χωρίς καμία έκπτωση. Δεν είναι και μικρό το ποσό για μια τέτοια εκδήλωση

Το Εργατικό Κέντρο «θα νιώσει στο πετσί του την εφαρμοσθείσα οικονομική παροχή του Δήμου»…
Η συναυλία θα γίνει στην Πλατεία Αρβανιτιάς το Σάββατο 21 Ιουλίου
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID