ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΝ: "φταίνε οι δημότες για την πλημμύρα"


Αμηχανία και πανικό δείχνει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑΝ για τις πλημμύρες. Ούτε λίγο- ούτε πολύ ισχυρίζεται ότι  ευθύνονται οι δημότες που "πετάνε σκουπίδια μέσα στα φρεάτια"και τα βουλώνουν,αποσιωπώντας το γεγονός ότι  είναι δουλειά των αρμοδίων της ΔΕΥΑΝ ο καθαρισμός και η καλή συντήρηση των φρεατίων και δεν υπόκεινται στην καλή ή κακή θέληση.
Οι δημότες μαζί λοιπόν με όλες τις άλλες εν γένει υποχρεώσεις (Δημοτικά τέλη, φόροι κλπ) απέναντι στον δήμο τους έχουν απ' ότι φαίνεται και την υποχρέωση να προσέχουν, να ελέγχουν και να καθαρίζουν τα φρεάτια
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Από τη Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ανακοινώνεται, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, με κίνδυνο πλημμυρών στη πόλη του Ναυπλίου, ότι :
  • Τα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Ν., συνεπικουρούμενα από τα μηχανήματα και τα οχήματα τόσο τα δικά της όσο και του Δήμου, νυχθημερόν εργάζονται για τον καθαρισμό των φρεατίων και την κατασκευή νέων σχετικών έργων σε περιπτώσεις που απαιτείται.
  • Δεδομένου ότι ένα σημαντικό πρόβλημα που προκαλεί φαινόμενα δυσλειτουργίας στην απορροή των φρεατίων ομβρίων υδάτων είναι τα απορρίμματα – φερτές ύλες, η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. είναι υποχρεωμένη να απευθύνει προς όλους τους δημότες την παράκληση για την διατήρηση των φρεατίων,  καθαρών από διάφορα υλικά.   
Με λίγα λόγια παρακαλούμε όλους τους δημότες να μεριμνούν μέσα στα πλαίσια ευθύνης και αρμοδιότητάς τους  να μην ρίχνουν στα φρεάτια ομβρίων διάφορα υλικά, (σκουπίδια – μπάζα – οικοδομικά υλικά).

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID