ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Σκουπίδια στο πουθενά!!!Η Δημοτική Αρχή Ναυπλίου μάζεψε εν μια νυκτί τους κάδους από την παλιά πόλη και υποχρέωσε κατοίκους, επαγγελματίες και επισκέπτες να πετάνε τα σκουπίδια τους στο πουθενά.
Το πουθενά δεν ειναι διαχείριση απορριμμάτων είναι απλώς μια προσπάθεια κάλυψης του τεράστιου προβλήματος που αντιμετωπίζει η πόλη εδώ και πάρα πολλά χρόνια.
Η Διαχείριση απορριμμάτων προϋποθέτει σχέδιο, οργάνωση, επαρκή προσωπικό καθαριότητας και βεβαίως συνεργασία των δημοτών για να τα πετύχει. Δεν διαχειρίζεσαι το πρόβλημα κρύβοντάς το να μην φαίνεται, ούτε κατηγορώντας ιδιωτικώς και δημοσίως προηγούμενες δημοτικές αρχές οι οποίες προσπάθησαν με τα μέσα που διέθεταν εκείνη τη χρονική περίοδο όχι να λύσουν, αλλά τουλάχιστον να  το μετριάσουν σε ένα βαθμό.
Δυστυχώς για όλους μας και κυρίως για αυτούς που κατέχουν δημοτικά αξιώματα τα σκουπίδια φαίνονται δεν μπορούν να κρυφτούν επειδή μαζέψαμε τους κάδους και η μόνη σοβαρή λύση ειναι ένα σχέδιο διαχείρισης που θα επιβάλλει το μέτρο της ανακύκλωσης ως αναγκαίο!!!!
Α.Κ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID