ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα από τον Δήμο Άργους Μυκηνών

Διαθέσιμη έγινε πρόσφατα η νέα εφαρμογή του Δήμου Άργους Μυκηνών για έξυπνα κινητά τηλέφωνα. Μέσα από ένα εύκολο στην χρήση περιβάλλον, η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από ευκολίες στον χρήστη, ενώ δίνει την δυνατότητα της άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας του Δήμου με τον δημότη. Μέσω του κινητού του τηλεφώνου ο επισκέπτης μπορεί να έχει:
- Εύκολη επικοινωνία με τον Δήμο μέσω email και τηλεφώνου.
- Λήψη νέων του Δήμου μέσω Push Notifications-Δελτία Τύπου-Ανακοινώσεις και χρηστικές ειδοποιήσεις όπως π.χ. ακύρωση παραστάσεων, διακοπή υδροδότησης σε κάποια περιοχή, κλπ.
- Συνοπτική παρουσίαση σημείων ενδιαφέροντος. Η εφαρμογή θα ενημερώνει τον επισκέπτη για σημεία που θα μπορούσε να επισκεφθεί από κοντά όπως το Αρχαίο Θέατρο Άργους με συνοπτικό κείμενο για την συγκεκριμένη τοποθεσία.
- Λεπτομερείς πληροφορίες και δυνατότητα πλοήγησης με αυτοκίνητο ή με τα πόδια.
- Ενημέρωση του χρήστη για κοντινά σημεία ενδιαφέροντος, μέσω της χρήσης της τεχνολογίας iBeacon. Η συγκεκριμένη τεχνολογία δίνει την δυνατότητα ενημέρωσης του χρήστη από την εφαρμογή, με ειδοποίηση στο κινητό του, όταν πλησιάζει σε κάποιο από τα σημεία ενδιαφέροντος το οποίο θα μπορούσε να επισκεφθεί.


« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID