$type=ticker$cols=4

$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Τα δήθεν εμπόδια της Αντιπολίτευσης και η διγλωσσία του Δημάρχου Ερμιονίδας

Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες, Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, μετά το δελτίο τύπου της παράταξής μας σχετικά με την ...


Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες,
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Δημήτρης Σφυρής, μετά το δελτίο τύπου της παράταξής μας σχετικά με την έλλειψη καυσίμων στον Δήμο Ερμιονίδας, με ανάρτησή του στο facebook, στράφηκε εναντίον του συνόλου της Αντιπολίτευσης, εκτοξεύοντας κατά την προσφιλή του συνήθεια ψεύδη, λάσπη και συκοφαντίες, κατηγορώντας μας ότι τον υπονομεύουμε και βάζουμε εμπόδια στο έργο του.
Βλέπετε την ανάρτηση στο facebook του Δημάρχου Ερμιονίδας:

Εμείς διαπιστώσαμε μετά από καταγγελίες ότι ο προμηθευτής καυσίμων του Δήμου μας τροφοδοτεί τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα με το σταγονόμετρο και για κάποιες μέρες της εβδομάδας, τα απορριμματοφόρα του Δήμου Ερμιονίδας μένουν ακινητοποιημένα λόγω έλλειψης καυσίμων.
Ενώ τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στην Οικονομική Επιτροπή, έχουμε ψηφίσει ομόφωνα όλες τις πιστώσεις που αφορούν την προμήθεια καυσίμων.
Άρα που πάνε τα λεφτά των Δημοτών μας και δεν μπορείτε να πληρώσετε τις υποχρεώσεις του Δήμου Ερμιονίδας;
Και ξέρουμε ότι λεφτά έχει αρκετά ο Δήμος αυτή την περίοδο, αφού μέχρι σήμερα έχετε επιδείξει μια έντονη φοροεισπρακτική λογική και μέθοδο σε όλους τους τομείς, με επιβολή προστίμων, με έσοδα από τις φωτογραφίες του αέρα, με πολλά χαράτσια της ΔΕΥΑΕΡ κ.λ.π.
Φταίμε εμείς της Αντιπολίτευσης που αλλάζετε τους πρατηριούχους προμηθευτές του Δήμου σαν τα πουκάμισα;
Γιατί όλοι διαμαρτύρονται για κακοπληρωμές από πλευράς Δήμου Ερμιονίδας;
Ο Δήμαρχος δεν έχει ευθύνη για αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί;
Μην ψάχνετε κ. Σφυρή να βρείτε ενόχους στην αντιπολίτευση και να μεταφέρετε εκεί τις δικές σας ευθύνες, εκτοξεύοντας ψεύδη και συκοφαντίες, πετώντας λάσπη στον ανεμιστήρα.
Εγώ προσωπικά έχω δεσμευθεί ότι πάντα θα ψηφίζω τις δαπάνες που αφορούν την καθαριότητα του Δήμου Ερμιονίδας, με την προϋπόθεση ότι αυτές θα διατίθενται αποκλειστικά για το σκοπό που ψηφίστηκαν και δεν μπορώ να ανεχτώ ενώ υπάρχουν ομόφωνα ψηφισμένες πιστώσεις, να αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος πρόβλημα τροφοδοσίας καυσίμων.
Αυτό είναι απαράδεκτο και δείχνει την ανικανότητά σας κ. Σφυρή!!!
Μεταξύ όλων των άλλων ψεμάτων, ο κ. Σφυρής αναφέρει στην ανάρτησή του ότι τον υπονομεύουμε στο έργο του Τουριστικού Καταφυγίου Πορτοχελίου.
Για να κατανοήσουν οι Δημότες το μέγεθος της υποκρισίας και των ψεμάτων του κ. Σφυρή σας παραθέτουμε ανάρτησή του στο facebook στις 28 Μαρτίου 2017, σχετικά με την πορεία ολοκλήρωσης του Τουριστικού Καταφυγίου Πορτοχελίου.

Την εποχή εκείνη ο κ. Σφυρής προσπαθούσε να οικειοποιηθεί το έργο, λέγοντας ψέματα στους Δημότες ότι το Τουριστικό Καταφύγιο Πορτοχελίου θα ολοκληρωθεί τέλος του 2017 και θα λειτουργεί την τουριστική περίοδο του 2018, δηλαδή σήμερα, αποκρύπτοντας παράλληλα ότι είναι ένα ιδιωτικό έργο και ότι η ολοκλήρωσή του έχει να κάνει πρωτίστως με την βούληση του ιδιώτη επενδυτή που κατασκευάζει το εν λόγω έργο.
Σήμερα έπεσαν οι μάσκες και είχαμε αλλαγή προσωπείου από τον κ. Δήμαρχο.
Πρόσφατα, στις 6 Ιουλίου 2018, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου στράφηκε εναντίον της εταιρείας, την οποία χαρακτήρισε ανακόλουθη:

Κατά τα άλλα του φταίει η Αντιπολίτευση που δήθεν πολεμάει και υπονομεύει τα έργα του!!
Εμείς από την αρχή είχαμε επισημάνει τα εξής:
1. Ότι το εν λόγω έργο είναι ιδιωτικό και ανήκει στην εταιρεία Μαρίνα Ερμιονίδας Α.Ε., η οποία έχει αναλάβει να το κατασκευάσει και να το εκμεταλλευτεί, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
2. Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετέχει με 4% επί των καθαρών κερδών της εταιρείας για την λειτουργία της Μαρίνας Ερμιόνης και θα έχει έσοδα 110.000€ το χρόνο από την λειτουργία του Τουριστικού Καταφυγίου Πορτοχελίου, όταν τα παραπάνω έργα ξεκινήσουν να λειτουργούν.
3. Επιθυμούμε την ολοκλήρωση του έργου με την προϋπόθεση να τηρηθούν όλες οι δεσμεύσεις και οι τεχνικές προδιαγραφές των μελετών. Γι’ αυτό αντιδράσαμε μετά την επιβολή προστίμου από την Π.Ε. Αργολίδας, αφού παραβιάστηκαν οι μελέτες κατασκευής του έργου χρησιμοποιώντας το περιβόητο κοκκινόχωμα Διδύμων.
4. Πρέπει να τηρηθούν όλες οι προδιαγραφές ώστε να διατηρήσει και στο μέλλον το γραφικό λιμάνι του Πορτοχελίου την ομορφιά του και το φιλόξενο χαρακτήρα του, κάτι το οποίο σήμερα από πολλούς αμφισβητείται. Ο Δήμαρχος σαν αρχιτέκτονας μηχανικός που είναι, θα έπρεπε να το είχε διασφαλίσει.
Ο Δήμαρχος συνεχίζει λοιπόν να βλέπει φαντάσματα, και προσπαθεί να καλύψει την ανικανότητά του και να μεταθέσει τις ευθύνες του σε άλλους με ψεύδη, ισχυριζόμενος ότι εμείς της Αντιπολίτευσης του βάζουμε «εμπόδια».
Δήθεν εμπόδιο στην Αποχέτευση Κρανιδίου – Πορτοχελίου, την οποία την έχασε για δεύτερη φορά σε Δημαρχιακή του θητεία και σήμερα προσπαθεί να την σώσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Δήθεν εμπόδιο στο πόσιμο νερό, ενώ συνεχίζει στις βρύσες μας να τρέχει ακατάλληλο νερό και δεν προχωράει στην υλοποίηση της εγκεκριμένης μελέτης αφαλάτωσης θαλασσινού νερού και δεν αξιοποιεί τις προτάσεις εμπλουτισμού του υδροφόρου ορίζοντα π.χ. μικρά φράγματα.
Δήθεν εμπόδιο στην διαχείριση των απορριμμάτων, όταν σήμερα έχει χάσει τον έλεγχό της και μετά από διγλωσσία και λαθεμένες ενέργειες στην διατήρηση του υφιστάμενου προσωπικού του Δήμου, στην καθυστέρηση προγραμματισμού για συνεργασία με ιδιώτη εργολάβο και στην κακή οικονομική λειτουργία του Πράσινου Σημείου, φτάσαμε να έχουμε τα σκουπίδια στους δρόμους την τουριστική περίοδο.
Δήθεν απομαγνητοφωνημένα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου τα οποία θα αποδείξουν τα δήθεν εμπόδια της Αντιπολίτευσης.
Τίποτα από αυτά δεν ισχύει και τον προκαλώ να δημοσιοποιήσει όλα τα πρακτικά όλων των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι να πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα!!!!
Εμείς σαν Αντιπολίτευση έχουμε δείξει δείγματα γραφής και έχουμε βοηθήσει με υπευθυνότητα και με όλες μας τις δυνάμεις στην κατεύθυνση της επίλυσης κρίσιμων προβλημάτων του Δήμου μας. Αυτό όμως δεν μπορεί να ακυρώσει το Συνταγματικό μας ρόλο να ασκούμε αυστηρό έλεγχο στα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής.
Καλώ λοιπόν τον κ. Δήμαρχο να αφήσει στην άκρη τα ψεύδη και τις συκοφαντίες και να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα του Δήμου Ερμιονίδας.
Εγώ ξέρω ότι το καλό άλογο ξεπερνάει με άνεση τα εμπόδια είτε πραγματικά είναι αυτά, είτε δήθεν. Το κουτσό άλογο πέφτει πάνω στα εμπόδια και τρώει τα μούτρα του.
Επειδή κ. Δήμαρχε σε ένα μήνα εισέρχεσθε στο τελευταίο έτος της Δημοτικής σας θητείας και δεν θα «προκάνετε» να λύσετε όλα τα προβλήματα, αξιολογήστε τα και δώστε κάποιες προτεραιότητες στην επίλυσή τους, με κύριο μέλημα την καθημερινότητα του Δημότη.

Για τη Δημοτική Παράταξη
«Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας»
Ο επικεφαλής
Τάσος Γ. Λάμπρου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ερμιονίδας

COMMENTS

Όνομα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ,79,ΑΘΛΗΤΙΚΑ,72,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,6,ΑΡΓΟΛΙΔΑ,3125,ΑΡΓΟΣ,868,ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ,155,ΑΡΚΑΔΙΑ,753,ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΑ,9,ΑΧΑΙΑ,64,ΑΧΑΪΑ,124,ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ,8,Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές,22,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ,1,ΕΘΝΙΚΑ,4,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,56,ΕΙΚΟΝΕΣ,1,ΕΛΛΑΔΑ,452,ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ,121,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,7,ΕΡΜΙΟΝΗ,33,ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ,250,ΕΥΡΩΠΗ,11,ΗΛΕΙΑ,56,ΚΑΙΡΟΣ,4,ΚΑΛΑΜΑΤΑ,4,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,361,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΘΑΛ. ΣΠΟΡ,1,ΚΟΡΙΝΘΙΑ,246,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,293,ΚΟΡΙΝΘΟΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,3,ΚΟΣΜΟΣ,56,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΛΑΚΩΝΙΑ,538,ΛΑΚΩΝΙΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,6,ΜΕΘΑΝΑ,2,ΜΕΣΣΗΝΙΑ,662,ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,8,ΜΕΣΣΗΝΝΙΑ,4,ΜΠΑΣΚΕΤ-ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,3,ΝΑΥΠΛΙΟ,1307,ΝΑΥΠΛΙΟ<ΑΡΓΟΛΙΔΑ,1,ΝΑΥΠΛΛΙΟ,1,ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,529,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,87,ΠΑΙΔΕΙΑ,1,ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ,176,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,28,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,66,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,218,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,11,ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,1,ΠΟΛΙΤΙΗ,2,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,555,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,592,Πόλο,1,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,110,ΣΠΕΤΣΕΣ,7,ΣΠΟΡ,8,Στίβος,6,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ,3,ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΑ ΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,11,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,22,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,4190,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,7,ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,12,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,62,ΤΡΙΠΟΛΗ,8,ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ,7,ΥΓΕΙΑ,36,ΥΔΡΑ,57,ΧΑΝΤΜΠΟΛ,1,AUTO-MOTO,15,AXAIA,5,Superleague,1,VIDEO,38,
ltr
item
Arena News: Τα δήθεν εμπόδια της Αντιπολίτευσης και η διγλωσσία του Δημάρχου Ερμιονίδας
Τα δήθεν εμπόδια της Αντιπολίτευσης και η διγλωσσία του Δημάρχου Ερμιονίδας
https://3.bp.blogspot.com/-EO_iD_8y4G0/W2M5v4R7qHI/AAAAAAAAdPE/mwqQnuKpUAwpbXQwh6n6wElMN5X1ErLDwCLcBGAs/s640/d9c1c935d328d367e372f9722ee12372_L.jpg
https://3.bp.blogspot.com/-EO_iD_8y4G0/W2M5v4R7qHI/AAAAAAAAdPE/mwqQnuKpUAwpbXQwh6n6wElMN5X1ErLDwCLcBGAs/s72-c/d9c1c935d328d367e372f9722ee12372_L.jpg
Arena News
http://www.arenanews.gr/2018/08/blog-post_77.html
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/2018/08/blog-post_77.html
true
4269035019219870889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διαβάστε περισσότερα. ... Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy