ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ο θείος και τα... ανίψια!!!


Βρισκόμαστε αισίως σε προεκλογική από ότι φαίνεται περίοδο. Ο Θεός να την κάνει...
Και.. ακούμε, τι δεν ακούμε γιατί κουφοί δεν είμαστε κιόλας, ούτε βεβαίως τυφλοί. Ακούσαμε για διαχείριση απορριμμάτων, για κάτι εργοστάσια που θα έπαιρναν τα σκουπίδια λέει της χωματερής της Καραθώνας να τα κάνουν ενέργεια (με μηδέν κόστος από εμάς τους δημότες παρακαλώ...), ακούσαμε για εκβάθυνση του λιμένος, για θέσεις στάθμευσης, για καθαρό νερό, για καθαρή πόλη, για αύξηση του τουρισμού, για διευθέτηση του θέματος του στρατοπέδου, για πράσινα σημεία, για,για... Γεια χαρά θα έλεγα εγώ που είμαι δημότης γυρνώντας την πλάτη στις κοντόφθαλμες δημοτικές "σειρήνες" μιας και η πόλη πρωτίστως θέλει όραμα και όχι ευχέλαια και ευσεβείς πόθους.
Προεκλογική περίοδος θα μου πείτε. Μάλιστα θα πω... Αλλά πως, με ποιους, κανείς δεν ξέρει και... μέσα σε όλα ξεφύτρωσαν και κάτι κρυφές δημοσκοπήσεις που δείχνουν να προηγείται όποιος βολεύεται (από την δημοσκόπηση).
Ψηφοδέλτια πάνε, ψηφοδέλτια έρχονται και κάπου πιο κάτω ο θείος Κλεισθένης, ο οποίος περιμένει τα ανίψια του να τα βρουν σε μια εξ αδιαιρέτου Δημοτική θητεία που έρχεται, μιας και ο θείος (Κλεισθένης) την "Δημοτική περιουσία" θα την μοιράσει δίκαια και σωστά...
Α.Κ.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID