ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Ποιοι θα διεκδικήσουν τον Δήμο Ναυπλίου;Το μη απολύτως ξεκάθαρο μέχρι στιγμής τοπικό πολιτικό σκηνικό ως προς τις υποψηφιότητες παρατάξεων και προσώπων στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του 2019 στο Ναύπλιο, τροφοδοτεί αυτή την εποχή συζητήσεις και προβληματισμούς μεταξύ εν δυνάμει πολιτευόμενων σχημάτων, πολιτικών προσώπων αλλά και πολιτών.
Το κυρίαρχο ερώτημα για το ποιές δημοτικές παρατάξεις προτίθενται να ζητήσουν σε λίγους μήνες την ψήφο του Ναυπλιακού λαού, εξακολουθεί να πλανάται στην κοινωνική ατμόσφαιρα της πόλης εντείνοντας την ασάφεια και την εν πολλοίς θολότητα που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό. Τίποτα δεν φαίνεται μέχρις ώρας οριστικό και αποκρυσταλλωμένο αν και τις τελευταίες ημέρες ένα αχνό φως διαφαίνεται στο τοπίο της πολιτικής αοριστίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι τρεις παρατάξεις που έχουν εκδηλώσει σαφώς ενδιαφέρον να κατέλθουν στις δημοτικές εκλογές είναι μέχρι στιγμής η παράταξη της νυν δημοτικής αρχής "Ναύπλιο Επομενη Μέρα" με επικεφαλής τον κ. Δημήτρη  Κωστούρο, η παράταξη"ΝΑΥΠΛΙΑ Πρωτεύουσα" με επικεφαλής τον κ. Τάσο Σαλεσιώτη καθώς και η παράταξη του πρώην δημάρχου Ναυπλιέων κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

Σύμφωνα και πάντα με πληροφορίες μας που μένει να επιβεβαιωθούν, ο συνολικός αριθμός των δημοτικών παρατάξεων που θα θέσουν υποψηφιότητα διεκδικώντας το Δήμο Ναυπλίου θα είναι πιθανότατα έξι με το ενδεχόμενο να υπάρξει και μια ακόμα – «μπαλαντέρ» …
Οι τελικές ζυμώσεις και συζητήσεις βρίσκονται στο στάδιο της κορύφωσής τους και το αργότερο έως το τέλος του χρόνου, αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διεργασίες και να ανακοινωθούν επίσημα τα ονόματα των δημοτικών παρατάξεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο εντός των επόμενων ολίγων ημερών, να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις περί της υποψηφιότητας δημοτικών παρατάξεων για το “τιμόνι” του Δήμου Ναυπλιέων.
Η αγωνία όπως είναι φυσικό εντείνεται, οι εξελίξεις τρέχουν μέρα με τη μέρα, τα δεδομένα συχνά αλλάζουν ως είθισται στην πολιτική, ωστόσο ο χρόνος των εκλογών ολοένα και πλησιάζει και οι καταληκτικές αποφάσεις για τη σύνθεση και την κάθοδο των παρατάξεων στις δημοτικές εκλογές είναι προ των πυλών.
Α.Κ.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID