ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: ...Μην ψάχνεις στην ελπίδα το όραμα..Όταν είσαι πολιτικός δεν μπορείς να πουλάς την ελπίδα. Μία κοινωνία δεν πάει μπροστά με απλές ελπίδες αλλά με οράματα.
Ένα όραμα μπορεί να συσπειρώσει τριγύρω του πολλά άτομα διαφόρων κοινωνικών τάξεων, διαφόρων επαγγελμάτων, διαφόρων πολιτικών αποχρώσεων και να οδηγήσει τελικά στην πρόοδο και την ευημερία ενός τόπου. Μία ελπίδα είναι τόσο κοντόφθαλμη, τόσο αδύναμη να υπερασπιστεί, να συσπειρώσει και εν τέλει να υλοποιήσει.
Πάντα χρειαζόμαστε την ελπίδα, αλλά το όραμα είναι αυτό που πάει τις κοινωνίες μπροστά.
Έτσι και στην τοπική αυτοδιοίκηση αυτό που λείπει τα τελευταία πολλά χρόνια είναι το όραμα. Αυτό βρε αδελφέ που θα σε βγάλει από την μιζέρια που θα σε κάνει να πιστέψεις ότι κάτι μπορεί να αλλάξει.
Αυτό που θα σε κάνει να κοιτάξεις τον πρωινό ήλιο και να πεις: Ναι τελικά υπάρχει ελπίδα!!!
Όταν είσαι ψηφοφόρος από την άλλη πρέπει να προσέξεις αυτόν που σου πουλάει την ελπίδα ως όραμα να αναγνωρίσεις μέσα από όλους ότι αυτό που ο όποιος θέλει από εσένα δεν είναι να του εξασφαλίσεις την επιβίωση του, αλλά ότι πράγματι πονάει τον τόπο του, τους πολίτες και θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του να φερθεί τίμια, δίκαια αλλά προπάντων δημιουργικά.
Α.Κ.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID