ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Η δικηγόρος Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη υποψήφια με το συνδυασμό του Παναγιώτη ΑναγνωσταράΟνομάζομαι Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη, είμαι Πολωνή με ελληνική ιθαγένεια. Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια ιστορίας και ο πατέρας μου, καθηγητής φυσικομαθηματικός.
Σπούδασα Νομική στην Πολωνία και στην Ιταλία.
Το 2007 παντρεύτηκα τον αστυνομικό, Ναυπλιώτη Γεώργιο Κάτρη και έχουμε και μια κορούλα.
Το 2009 αναγνώρισα το πτυχίο μου στον ΔΟΑΤΑΠ και πέρασα με επιτυχία όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Ξεκίνησα την πορεία μου ως ασκούμενη δικηγόρος και το 2014 ορκίστηκα να υπηρετώ ισόβια την δικαιοσύνη ως στάση και θέση. Επειδή πιστεύω στην ανταλλακτική, εξωδικαστική επίλυση διαφορών το 2015 ασχολήθηκα με την Διαμεσολάβηση εξασφαλίζοντας την ανάλογη διαπίστευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το 2016 πέρασα με επιτυχία εξετάσεις και απέκτησα ελληνική ιθαγένεια. Το 2017 συνδιοργάνωσα Διεθνές Συνέδριο Διαμεσολάβησης προς ενημέρωση των πολιτών για τον θεσμό της Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και διεθνώς . Το 2018 κατέστην εκπαιδεύτρια διαμεσολάβησης και εξελέγην στο επταμελές συμβούλιο Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού.
Καθ’ όλη την διάρκεια διαμονής μου στην Ελλάδα ασχολήθηκα με τα πολιτιστικά του τόπου μου (Τολό) συμμετέχοντας στους παραδοσιακούς χορούς , σε δενδροφυτεύσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις υπέρ του τόπου μου ενώ υπηρετώ τον εθελοντισμό σε κάθε έκφανσή του.
Έχω την διάθεση να εργαστώ κοπιαστικά για τον τόπο μου προς ανάδειξη της πολιτισμικής του κληρονομιάς και ενίσχυση των υποδομών εκείνων που θα ευνοήσουν την ακμή του. Με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά "Πρωτεύουσα ξανά" είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στο απόγειο της ανάπτυξής του. Από πλευράς μου, θα συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να προσφέρω στον τόπο μας και θα αγωνιστώ σε αυτή την κατεύθυνση. Η εμπιστοσύνη όλων σας, θα με τιμήσει. Να είστε σίγουροι πως αντιλαμβάνομαι το καθήκον του δημοτικού συμβούλου ως ύψιστη ευθύνη.

Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη
Δικηγόρος Ναυπλίου
Εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID