ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι για των συντονισμών των δράσεων-όλα τα ονόματα

Με απόφαση του δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου αποφασίστηκε τοποθέτηση 4 δημοτικών συμβούλων ως εντεταλμένων συμβούλων. Η θητεία τους είναι μέχρι τις 31 Αυγούστου 2019, χωρίς αμοιβή.
Συγκεκριμένα ορίστηκαν:
Η Καλλιόπη Καλκούνου ως εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και τον συντονισμό των δράσεων στον τομέα του τουρισμού, καθώς επίσης και την παρακολούθηση της εκτέλεσης των προγραμμάτων «Δια Βίου Μάθηση» .

Η Μαρία Ράλλη-Πιτσάκη ως εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για δράσεις Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Ναυπλιέων:
1. Την παρακολούθηση της επάρκειας των σχολικών υποδομών και εγκαταστάσεων (προαύλιων χώρων, αθλητικών εγκαταστάσεων σχολείων, κλπ.), σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. Για όλα τα ανωτέρω θέματα, ρητά ορίζεται, ότι η ανωτέρω Δημοτική Σύμβουλος θα συνεργάζεται με την Επιτροπή Παιδείας, τις Σχολικές Επιτροπές, τα Σχολικά Συμβούλια, τους συλλόγους διδασκόντων, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τις μαθητικές κοινότητες.
2. Τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό θα συνεργάζεται με τους πολιτιστικούς συλλόγους και τους άλλους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου, αλλά και εκτός του Δήμου, για εκδηλώσεις στις οποίες συμμετέχει ο Δήμος.

O Παναγιώτης Λέντζος ως εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων στον τομέα του ηλεκτροφωτισμού στις Δημοτικές Ενότητες Ναυπλίου, Μιδέας, Ασίνης και Ν. Τίρυνθας του Δήμου Ναυπλιέων, καθώς επίσης και τον συντονισμό της διεκπεραίωσης των αιτημάτων των πολιτών που αφορούν το έργο της εποπτείας που του ανατέθηκε.
Η Δήμητρα Κατσαφάρα, ως εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για την εποπτεία και το συντονισμό των δράσεων στον τομέα των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων και συγκεκριμένα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, καθώς επίσης και τον συντονισμό της διεκπεραίωσης των αιτημάτων των πολιτών που αφορούν το έργο της εποπτείας που της ανατέθηκε
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID