ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΑΡΓΟΣ: Ο κόσμος του Αργοναύτη "βράζει"Σας βαρεθήκαμε και κάνετε ό,τι μπορείτε για να σας μισήσουμε.

Άσχετοι με το άθλημα, ανεπαρκείς, εκδικητικοί, είρωνες και κουτοπόνηροι. Πλην -δυστυχώς-ελάχιστων εξαιρέσεων.

Τα λάθη δικαιολογούνται, η συμπεριφορά όχι.

Τι να πρωτοπούμε για τον αγώνα μέσα στο Λουτράκι; Ένας διαιτητής που θα ήταν για γέλια αν δεν διέπραττε τέτοια ασέλγεια πάνω στην ομάδα μας.
Για τον συγκεκριμένο έχουμε ζητήσει εξαίρεση και του έχουμε πει τόσα και τόσα που θα έπρεπε να έχει τα παντελόνια να δηλώσει κώλυμα αφού η Ένωση κωφεύει και μας τον ορίζει πάλι συντελώντας έτσι στην γελοιοπήση του αθλήματος που υπηρετούμε.
Καθαρό φάουλ αντίπαλου αθλητή ενω φεύγουμε σε αιφνιδιασμό με σκορ 66-69 με 1:24 για τη λήξη να μην σφυρίζεται τίποτα, αντιαθλητικά φάουλ που σφυρίζονται σαν απλά, κατασκηνώσεις αντιπάλων στην ρακέτα μας με 3" να μην σφυρίζονται ποτέ, προστασία του αντίπαλου ψηλού και άλλα πολλά ωραία...
Μετά απο πολύ κόπο και χρόνο καταφέραμε να φέρουμε κόσμο στο γήπεδο που να θέλει να δει μόνο μπασκετ χωρίς βρισίδια και επεισόδια. Όλα αυτά χωρίς λεφτά, προέδρους, χορηγίες και δημόσιες σχέσεις.
Έχουμε στήσει μια ακαδημία 100 παιδιών που αρχίζει να αποφέρει καρπούς και στηριζόμαστε πάνω της. Χάνουμε τα Σαββατοβραδα μας πληρώνοντας τις βενζίνες απο την τςέπη μας για να παίξουμε μπασκετ και γυρίζουμε στα σπίτια μας αηδιασμένοι.

Και αυτό που εισπράτουμε επί χρόνια είναι μια ανεξήγητη προκατάληψη. Οι διαιτητές με το που σφυρίζουν κάτι εναντίον μας, μας κοιτάζουν να δουν αν θα αντιδράσουμε για να μας ρίξουν τεχνική ποινή!

Δεν αρνούμαστε οτι έχουμε κάνει τα λάθη μας αλλά αυτή η προκατάληψη αγγίζει τα όρια του σκανδάλου.

Η Ενωση νίπτει τας χείρας της και λέει πως αυτοί είναι οι διαιτητές μας και είστε γκρινιάρηδες αγνοώντας (;) πως έχουν γίνει οι ίδιοι ανέκδοτο μεταξύ των ομάδων και πως όλοι φωνάζουν.
Σκεφτήκαμε πολύ πριν βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση και ξέρουμε οτι θα μας χορτάσετε τεχνικές ποινές τώρα που έχετε και την δικαιολογία. Αλλά μας χορταίνετε έτσι κι αλλιώς οπότε...
Ο κόσμος μας βράζει. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο απο το 50-50 εντός και εκτός έδρας.
Η οικογένεια του Αργοναύτη
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID