ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με προεκλογικό άρωμα η κοπή πίτας της Παράταξης του Τιμολέοντος Πιέτρη


Σε πολύ ζεστή ατμόσφαιρα η παράταξη του Τιμολεόντος Πιέτρης έκοψε την πίτα στα γραφεία της, παρουσία των υποψήφιων συμβούλων.
Στην ομιλία του ο Επικεφαλής Τιμολέων Πιέτρης, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και έκανε μια μικρή αναδρομή στο πως ξεκίνησε η μοναδική ανεξάρτητη παράταξη να διαδραματίζει ρόλο στα του Δήμου Κορινθίων.
Επίσης ανέφερε ότι η σύνθεση του ψηφοδελτίου προχωράει πολύ γρήγορα και σύντομα θα γίνει και η επίσημη ανακοίνωση καθόδου στις εκλογές.
Στην συνέχεια ανακοινώθηκε το όνομα της νέας παράταξης με το οποίο θα κατέλθει ο συνδυασμός και το οποίο προέκυψε από ηλεκτρονική ψηφοφορία των υποψηφίων.
Ο Τιμολέων Πιέτρης δήλωσε ότι είμαστε το μέλλον του Δήμου Κορινθίων, μιας και για πρώτη φορά θα υπάρχει υποψήφιος δήμαρχος κάτω των 30 ετών, πλαισιωμένος από υποψήφιους συμβούλους με μέσο όρο ηλικίας 35 ετών, έχοντας τόσο πολιτική όσο και γεωγραφική αντιπροσωπευτικότητα.
Η απλή αναλογική μας δίνει το δικαίωμα να βάλουμε ψηλά τον πήχη και να διεκδικήσουμε την αύξηση των εδρών μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και γιατί όχι και την είσοδο στον δεύτερο γύρο, εφόσον λάβουμε την υποστήριξη του κορινθιακού λαού.
Όσον αφορά τη σύνταξη του προγράμματος και την πολιτικό σχεδιασμό, συστήθηκαν ομάδες εργασίες προκειμένου να καθοριστούν οι προτεραιότητες που θέτει η Παράταξη για την επόμενη τετραετία.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID