$type=ticker$cols=4

$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

«Νέα Αρχή» από τον Γιώργο Πανοβράκο για το Δήμο Άργους – Μυκηνών

Την κάθοδό του στις εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών ανακοινώνει ο χειρουργός ορθοπεδικός Γιώργος Παναβράκο...
Την κάθοδό του στις εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών ανακοινώνει ο χειρουργός ορθοπεδικός Γιώργος Παναβράκος.Όπως αναφέρει, το όνομα του συνδυασμού είναι “Νέα Αρχή” και θα είναι ανεξάρτητος. “Ο Δήμος είναι χώρος δουλειάς και δράσης, προσβάσιμος σε όλους τους Δημότες. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά και αδιαίρετα”τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος. Καλεί όλους τους δημότες, την Παρασκευή 1η Μαρτίου (8 μμ) στο Εργατικό Κέντρο Άργους για να κάνουν όλοι μαζί μια “Νέα Αρχή” για το Δήμο, ανεξάρτητα από πολιτικές καταβολές.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Πανοβράκου
Ως υποψήφιος ανεξάρτητος Δήμαρχος του Δήμου Άργους – Μυκηνών, σας καλώ να συμπορευτούμε όλοι μαζί ενωμένοι, μακριά από κομματικές αντιπαραθέσεις, ώστε να δώσουμε λύσεις στα καυτά λιμνάζοντα προβλήματα του ιστορικού Δήμου μας.Να οικοδομήσουμε ένα Δήμο δυνατό, ευέλικτο και παραγωγικό.Να του δώσουμε νέα ώθηση και να ξαναζωντανέψουμε το Δήμο μας, που φθίνει και χειμάζεται, ανακτώντας την παλαιά περίλαμπρη αίγλη του και να τον καταστήσουμε ξανά το μεγάλο εμπορικό κέντρο της Πελοποννήσου.
Έχει ο δήμος μας όλα εκείνα τα στοιχεία, τις προϋποθέσεις και τις προοπτικές ανάπτυξης και μπορεί να μπει σε τροχιά οικονομικής άνθισης.
Έχει μοναδικό αρχαιολογικό πλούτο, με πανάρχαιους ιστορικούς τόπους, όπως τις πολύχρυσες Μυκήνες, τη μυθική Λέρνη, τη Λυρκεία, την Αλέα, την προϊστορική Προσύμνη, το μοναδικό Αρχαίο Θέατρο εντός της πόλης, την Πυραμίδα Ελληνικού, που το ιστορικό τους παρελθόν χάνεται στα βάθη των αιώνων.
Εκτός από τις Μυκήνες, έχει τους αρχαιολογικούς θησαυρούς του πελασγικού Άργους, διάσπαρτους σε όλο το Δήμο, εγκαταλελειμμένους και απρόσιτους στο κοινό.
Πραγματικά το Άργος είναι ένα ζωντανό λεύκωμα ιστορικής μνήμης χιλιάδων ετών ικανό να προσελκύει χιλιάδες τουρίστες και να γίνει έτσι πηγή πλούτου και ευημερίας για το Δήμο μας.
Εμείς, ο συνδυασμός μας, θα θέσει ως πρώτη αποκλειστική προτεραιότητα του έργου της την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.Δεν θα μας αφήσει αδιάφορους και αδρανείς:
α) το πρόβλημα της αγροτικής παραγωγής και του μέλλοντος των Νέων Αγροτών μας.
Ομάδα συνεργατών μας, με τη συμμετοχή των συνεταιριστικών οργανώσεων, θα εργαστεί για την εκπόνηση και την υλοποίηση αναπτυξιακού αγροτικού προγράμματος του Δήμου μας.

β) Το πρόβλημα της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης. Ο Δήμος θα προχωρήσει με κάθε πρόσφορο τρόπο στην υποστήριξη των πολιτών και των επιχειρήσεων, που ενδιαφέρονται για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών εισάγοντας νέες τεχνολογίες, γρήγορη και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλα το αστικά κέντρα και στους οικισμούς του Δήμου. Έτσι ο Δήμος θα συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και σε μια ολοκληρωμένη ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και της απασχόλησης, με ιδιαίτερη προσοχή στη νεανική επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων / νεοεισερχόμενων στην αγορά εργασίας.

γ) το κυκλοφοριακό πρόβλημα, που πλήττει το Άργος και συνδέεται άμεσα με την έννοια της ανθρώπινης / βιώσιμης και λειτουργικής. Το πρόβλημα αυτό δε λύνεται με αποσπασματικές τεχνικές διευθετήσεις και πεζοδρομήσεις, που το μεγεθύνουν, αλλά με μια σωστή και ρεαλιστική μελέτη, την οποία ο συνδυασμός μας θα φροντίσει να εκπονηθεί και να εφαρμοστεί και η οποία θα περιλαμβάνει υποστηρικτικούς χώρους στάθμευσης σε όλες τις πλευρές των πεζοδρομήσεων.

δ) την εγκατάλειψη & απομόνωση των γειτονιών στην πόλη του Άργους, αλλά και των χωριών & οικισμών, που βρίσκονται μακριά από την έδρα του Δήμου. Θα δώσουμε βαρύτητα στις γειτονιές αυτές και στα χωριά, δρομολογώντας σωστές και υλοποιήσιμες λύσεις, συναποφασίζοντας με τους κατοίκους τους, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Ποιότητα ζωής στο Δήμο σημαίνει ωραίο και λειτουργικό αστικό περιβάλλον, άφθονο πράσινο, δυνατότητες και επιλογές στον ελεύθερο χρόνο και στην ψυχαγωγία.

Οι συμπολίτες μας, πέραν της κεντρικής πλατείας του Αγίου Πέτρου, πρέπει να έχουν και άλλους προσβάσιμους χώρους ανάπαυσης και διασκέδασης, οι οποίοι με τη σειρά τους θα δώσουν ζωή και κίνηση στις υποβαθμισμένες περιοχές του Δήμου.

Στο Δήμο μας υπάρχουν ξεχασμένα όμορφα ορεινά χωριά, κτισμένα σε μαγευτικά βουνά, που παρουσιάζουν αξιόλογο αγροτουριστικό ενδιαφέρον, τα οποία θα αναδείξουμε και θα τα προβάλλουμε ενισχύοντας την τοπική τους οικονομία.

Θα αναδείξουμε και θα προβάλλουμε το θρησκευτικό τουρισμό. Στο Δήμο μας υπάρχουν σπουδαία εκκλησιαστικά ιστορικά μνημεία και ιεροί χώροι ικανοί να προσελκύουν χιλιάδες επισκέπτες.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ως λαϊκός αντιπροσωπευτικός θεσμός, πρέπει να λειτουργεί σε συνεργασία με όλους φορείς και θεσμούς του Δήμου, της Ελληνικής Πολιτείας & της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δεν πρέπει να αγνοεί τους άμεσα ενδιαφερόμενους, που είναι οι ίδιοι οι πολίτες του Δήμου, αλλά να ακούει προσεκτικά την άποψή τους και τα αιτήματα τους.

Ο Δήμος είναι χώρος δουλειάς και δράσης, προσβάσιμος σε όλους τους Δημότες. Γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Είναι κοινά και αδιαίρετα.

Ζητώ να εμπιστευτείτε εμένα και τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού μας και σας υποσχόμαστε ότι όλοι μας, ανεξάρτητα από πολιτικές καταβολές, θα εργαστούμε με τόλμη και αποφασιστικότητα, με ήθος και δυναμικότητα, για να οικοδομήσουμε ένα Δήμο αντάξιο της μακραίωνης ιστορίας και παράδοσής του. Ένα Δήμο Ζωντανό, Αναπτυξιακό και Πρωτοποριακό εντελώς απαλλαγμένο από τα βαρίδια του παρελθόντος.

Σας καλώ στο Εργατικό Κέντρο Άργους, την Παρασκευή 1 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, για να κάνουμε όλοι μαζί μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για τον Δήμο μας

COMMENTS

Όνομα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ,79,ΑΘΛΗΤΙΚΑ,72,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,6,ΑΡΓΟΛΙΔΑ,3231,ΑΡΓΟΣ,891,ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ,156,ΑΡΚΑΔΙΑ,754,ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΑ,9,ΑΧΑΙΑ,64,ΑΧΑΪΑ,124,ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ,8,Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές,22,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ,1,ΕΘΝΙΚΑ,4,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,56,ΕΙΚΟΝΕΣ,1,ΕΛΛΑΔΑ,452,ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ,122,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,7,ΕΡΜΙΟΝΗ,38,ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ,251,ΕΥΡΩΠΗ,11,ΗΛΕΙΑ,56,ΚΑΙΡΟΣ,4,ΚΑΛΑΜΑΤΑ,4,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,364,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΘΑΛ. ΣΠΟΡ,1,ΚΟΡΙΝΘΙΑ,246,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,293,ΚΟΡΙΝΘΟΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,3,ΚΟΣΜΟΣ,56,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΛΑΚΩΝΙΑ,539,ΛΑΚΩΝΙΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,6,ΜΕΘΑΝΑ,2,ΜΕΣΣΗΝΙΑ,665,ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,8,ΜΕΣΣΗΝΝΙΑ,4,ΜΠΑΣΚΕΤ-ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,3,ΝΑΥΠΛΙΟ,1382,ΝΑΥΠΛΙΟ<ΑΡΓΟΛΙΔΑ,1,ΝΑΥΠΛΛΙΟ,1,ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,529,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,87,ΠΑΙΔΕΙΑ,1,ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ,178,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,28,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,66,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,218,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,11,ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,1,ΠΟΛΙΤΙΗ,2,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,556,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,593,Πόλο,1,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,110,ΣΠΕΤΣΕΣ,7,ΣΠΟΡ,8,Στίβος,6,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ,3,ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΑ ΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,11,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,23,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,4306,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,7,ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,12,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,62,ΤΡΙΠΟΛΗ,8,ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ,7,ΥΓΕΙΑ,36,ΥΔΡΑ,57,ΧΑΝΤΜΠΟΛ,1,AUTO-MOTO,15,AXAIA,5,Superleague,1,VIDEO,38,
ltr
item
Arena News: «Νέα Αρχή» από τον Γιώργο Πανοβράκο για το Δήμο Άργους – Μυκηνών
«Νέα Αρχή» από τον Γιώργο Πανοβράκο για το Δήμο Άργους – Μυκηνών
https://2.bp.blogspot.com/-NsBdVN97xzc/XHUNnMDZ5_I/AAAAAAAAfOU/z8qAk8ZERUwF-x4wOpk3sY9aj4Fw-o8XQCLcBGAs/s640/PANOVRAKOS-NEA-ARXH4-1024x539.jpg
https://2.bp.blogspot.com/-NsBdVN97xzc/XHUNnMDZ5_I/AAAAAAAAfOU/z8qAk8ZERUwF-x4wOpk3sY9aj4Fw-o8XQCLcBGAs/s72-c/PANOVRAKOS-NEA-ARXH4-1024x539.jpg
Arena News
http://www.arenanews.gr/2019/02/blog-post_64.html
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/2019/02/blog-post_64.html
true
4269035019219870889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διαβάστε περισσότερα. ... Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy