ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Τρεις εθελοντές πυροσβέστες βράβευσε ο Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΤη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, σε μια λιτή τελετή στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, πραγματοποιήθηκε η βράβευση τριών Εθελοντών Πυροσβεστών και μέσω αυτών, όλων των Εθελοντών Πυροσβεστών που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό σώμα, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κύριο Προκόπη Παυλόπουλο.
Στην τελετή μεταξύ άλλων παρέστησαν, ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος, οι Υπουργός και Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ.κ. Όλγα Γεροβασίλη και Κατερίνα Παπακώστα, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος κος Βασίλειος Ματθαιόπουλος, Πολιτειακοί και Στρατιωτικοί παράγοντες και πλήθος Εθελοντών Πυροσβεστών. Ιδιαίτερης σημασίας ήταν τα λόγια του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος κατά την διάρκεια της ομιλίας του μεταξύ άλλων τόνισε:
«…είσθε αναπόσπαστο μέρος του Πυροσβεστικού Σώματος. Αυτό σας αναγνωρίζει καθήκοντα αλλά, ταυτοχρόνως, ορίζει και τον τρόπο με τον οποίον το ίδιο το Πυροσβεστικό Σώμα, το Υπουργείο, οφείλει να συμπεριφέρεται απέναντί σας. Για αυτό και πρέπει να ολοκληρωθούν όλες οι ενέργειες που προβλέπει η νομοθεσία σε ό,τι αφορά την εκπαίδευσή σας και σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό τον οποίο πρέπει να έχετε για να φέρετε σε πέρας τα καθήκοντα αυτά. ...Κι όπως γνωρίζετε -και το γνωρίζετε καλά- στο μέτρο των δυνάμεων μου, όχι μόνο ως Προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά ως Πολίτη, θα είμαι κοντά σας».
Στη συνέχεια, ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας του Πυροσβεστικού Σώματος, την οποία ευλόγησε ο Αρχιεπίσκοπος πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος και οι παρευρισκόμενοι είχαν της ευκαιρία να απολαύσουν υπέροχα εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID