ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Εξελίξεις στο θρίλερ της ΚοιλάδαςΣε θρίλερ έχει εξελιχθεί η δολοφονία του  Λάμπρου στην Κοιλάδα Αργολίδας.από την μία η χήρα ισχυρίζεται ότι είναι αθώα "δείχνοντας" ως ύποπτο τον αδελφικό φίλο και από την άλλη ο στενός φίλος μιλά ανοικτά για τρίτο πρόσωπο και για προσπάθεια από το περιβάλλον της κατηγορουμένης να φορτωθεί ο ίδιος την δολοφονία με σκοπό να αθωωθεί η χήρα

Ο γνωστός ποινικολόγος του Ναυπλίου Ευάγγελος Λαμπρόπουλος  συνήγορος υπεράσπισης του αδελφικού φίλου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου λέγοντας:
"Η πρώτη κίνηση του εντολέα μου ήταν να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και το Κέντρο Υγείας, μάλιστα ο ίδιος μετέφερε τον φίλο του στο Κέντρο Υγείας με ιδιωτικό αυτοκίνητο επειδή αργούσε να έρθει το ασθενοφόρο. Να σημειωθεί εδώ ότι ο Λάμπρου ζούσε για πάνω από μία ώρα και ένα τέταρτο.
Στο χέρι του κολλητού του φίλου αναγνωρίζει το πιστόλι του, εκεί πανικοβάλλεται, αλλά η πρώτη κίνηση, είναι να ειδοποιήσει αστυνομία και ασθενοφόρο. Στο πρόσωπο της κατηγορουμένης ο εντολέας μου δεν δείχνει καμία εκτίμηση και η απόδειξη είναι ότι τρίτο πρόσωπο είναι αυτό που την ειδοποιεί για το συμβάν
Ως αναφορά για το κενό της ώρας (σ.σ. ισχυρισμοί της κατηγορουμένης) μεταξύ 12:20 και 13:40 είπε: "είναι λάθος, γιατί  ο εντολέας μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στις αρχές όταν κλήθηκε ως μάρτυρας τις κινήσεις του και είχε για αυτές, πάντα μάρτυρες οι οποίοι επιβεβαίωσαν λέξη προς λέξη τα λεγόμενά του. Ο ισχυρισμός της κατηγορουμένης μπορεί να καταστεί αίολος γιατί οι αντιφάσεις οι οποίες προκύπτουν απέχουν από τις πρώτες καταθέσεις χρονικό διάστημα τέτοιο (πέντε μήνες) το οποίο από μόνο του είναι ικανό να δημιουργήσει κενά μνήμης".
Συνέχισε ο συνήγορος υπεράσπισης του αδελφικού φίλου λέγοντας:
"...Την πρώτη στιγμή οι καταθέσεις δεν παίρνονται με συνεννόηση περιμένουν να επιβεβαιωθούν από τις καταθέσεις των άλλων. Οι επικοινωνίες μεταξύ του εντολέα μου και της κατηγορουμένης ήταν λίγες και τυπικές αυτό το επιβεβαιώνουν και οι άρσεις τηλεφωνικών απορρήτων.
Για την πυρίτιδα είπε: " Η απάντηση της έκθεσης πραγματογνωμοσύνης είναι ότι δεν βρέθηκε πυρίτιδα. Θεωρείται ύποπτος, γιατί το μικτό ορκωτό της Τρίπολης εξέλαβε λάθος την πραγματογνωμοσύνη. Άλλο εργαστήριο στο οποίο κατέφυγε ο εντολέας μου κατέληξε: " ...ο παιδικός φίλος αποκλείεται να είχε πυρίτιδα στα χέρια του" πλήρης απουσία γενετικού υλικού υποδηλώνει ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί ως ύποπτος  γιατί απλά δεν ήταν εκεί... "
Δεν έχει τονιστεί ότι αν ο εντολέας μου ήθελε νεκρό τον Λάμπρου δεν θα ειδοποιούσε αστυνομία και ασθενοφόρο αλλά θα τον άφηνε να πεθάνει (σ.σ. ήταν ζωντανός για πάνω από μία ώρα) και παρόλα ταύτα έχει έρθει ως ύποπτος. Είμαι λοιπόν βέβαιος ότι και ο εισαγγελέας θα μας επιβεβαιώσει και η υπόθεση θα τεθεί στο αρχείο".
 Οι απαντήσεις ελπίζουμε να δοθούν στις 22 Φεβρουαρίου όπου και θα συνεχιστεί η δίκη της υπόθεσης.
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID