ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΛΑΚΩΝΙΑ: ... και Πυροσβέστης και Συγγραφέας


Κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του διοικητή της ΠΥ Γυθείου


Εκδόθηκε και κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο του Επιπυραγού Κωνσταντίνου Γραφάκου, διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου «Πύραρχος Κωνσταντίνος Καστρής».
Όπως επισημαίνει ο ίδιος, «το βιβλίο αυτό γράφτηκε αποκλειστικά και μόνο για να ωθήσει την ανάπτυξη του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη στο Πυροσβεστικό Σώμα.
Πρόκειται για ένα έργο, το οποίο περιγράφει την εφαρμογή της ανάπτυξης του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη ειδικά στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Γυθείου. Περιγράφει τα σημαντικά αποτελέσματα που έχει η Υπηρεσία στην μείωση των καταστροφών από τις δασικές πυρκαγιές, σε συνδυασμό με την μείωση και των λειτουργικών εξόδων της».
Σύμφωνα με τον κ. Γραφάκο, το βιβλίο «παρουσιάζει, επίσης, την ανάπτυξη της Πυροσβεστικής Παιδείας σε κάθε ηλικία με τρόπο ώστε να δημιουργείται μια αλλαγή νοοτροπίας που αποδεικνύεται ωφέλιμη για τον τόπο μας και την κοινωνία» αναφέρει ο διοικητής της ΠΥ Γυθείου και καταλήγει ως εξής: «Από το 1962 που καταγράφεται η πρώτη σκέψη για την ανάπτυξη του Εθελοντισμού στο Πυροσβεστικό Σώμα μέχρι σήμερα (2019) τα βήματα είναι μικρά. Πιστεύω ότι είναι καιρός να επιταχύνουμε».
Οι «Δράσεις Πολιτών» στηρίζουν την καινοτομία αυτή και συγχαίρουν τον κ. Γραφάκο για την έκδοση του βιβλίου αυτού
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID