ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Τ. Σαλεσιώτης: "Πρέπει ο Δήμος να περάσει στον 21ο αιώνα"

Ο Τάσος Σαλεσιώτης υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων έδωσε συνέντευξη σε τοπικό μέσο της Αργολίδας όπου μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
Σε ερώτηση που του έγινε για τον αν στηρίζεται από κάποιο κόμμα επανέλαβε ότι "δεν ζητώ, από κανένα κόμμα στήριξη ή χρίσμα" ξεκαθαρίζοντας έτσι μία φήμη που πλανάται καιρό. Στη συνέχεια έκανε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας ότι: "ως  νομάρχης τους εξυπηρέτησα όλους, τους αγάπησα όλους και όλα μου τα έργα είχαν αναπτυξιακή πνοή.Το ψηφοδέλτιο μου τα αποτελούν άτομα έχουν το ποσοστό που αναλογικά έχει το κόμμα τους στην Αργολίδα".
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης του αναφέρθηκε στα προβλήματα και τις ελλείψεις του Δήμου Ναυπλιέων λέγοντας: "αν το Ναύπλιο είναι τόσο ωραίο κι έρχεται κόσμος δεν οφείλετε στις υποδομές. Το Ναύπλιο δεν έχει χώρους στάθμευσης, δημοτικές τουαλέτες, τίποτα. Ο Δήμος όμως δεν είναι η παλιά πόλη αλλά εκτείνεται μέχρι τα Καρναζέϊκα. Πρέπει να δούμε τι γίνεται σε όλο το Δήμο". Έδωσε ένα στίγμα της προσωπικότητας του λέγοντας ότι: " δεν πήγα σε γιορτές για να προβάλλω την υποψηφιότητά μου, εκεί γίνεται μια κατασπατάληση χρημάτων για να ξαναεκλεγεί ο ίδιος δήμαρχος και "επειδή δεν έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα προσπαθούν να γεμίσουν τα ψηφοδέλτια με αυτούς που έχουν μεγάλα σόγια", είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης
Ο κόσμος είπε πρέπει τον Μάιο του 2019 να μπει στο δίλημμα ή θα συνεχίσουμε ετσι, ή θα τα αλλάξουμε όλα. Αυτό προτείνουμε"
Οταν αναφέρθηκε στα προβλήματα του Δήμου ήταν σαφή και κατηγορηματικός: " Ο Δήμος δεν είναι ανταγωνιστικός, βρίσκεται στον προηγούμενο αιώνα" μας είπε χαρακτηριστικά.
Εντόπισε λάθη στον κόμβο της ενδεκάτης, χαρακτήρισε την μελέτη για τον κόμβο της Πειραιώς κακή και τόνισε ότι τόσο η Πυροσβεστική, όσο και τα ΚΤΕΛ πρέπει να "φύγουν" από το κέντρο της πόλης. Για το λιμάνι είπε ότι τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν αποτελούν μία κακογουστιά ή οποία είναι δυσλειτουργική αφού μειώνει και τους χώρους στάθμευσης
Έκανε ειδική μνεία στο Τολό λέγοντας ότι εκεί πρέπει να γίνουν πεζοδρόμια σωστά και όχι αυτό που έκανε τώρα η Δημοτική Αρχή το οποίο μπορείς να το χαρακτηρίσεις ως προσβολή.
Κλείνοντας είπε ότι ο Δήμος Ναυπλίου πρέπει να μπει στον 21ο αιώνα κάνοντας έργα που θα στηρίζουν την ανάπτυξη και θα δίνουν στην ευρύτερη περιοχή προστιθέμενη οικονομική αξία, έτσι ώστε τόσο οι επισκέπτες που έρχονται στον Δήμο μας, όσο και οι κάτοικοι του να μπορούν να λειτουργούν σε συνθήκες τέτοιες οι οποίες θα διευκολύνουν τις δραστηριότητες τους".
Ελπίζουμε στις εκλογές του Μαίου οι δημότες να μας τιμήσουν με την ψήφο τους και με αυτό τον τρόπο να βάλουν τέλος σε μία εποχή σπατάλης και εκβιασμών.« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID