Δυστυχώς για τη Δημοτική Αρχή και τον απερχόμενο δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη, οι πολίτες μπορούν να έχουν πρόσβαση μέσω των κοινωνικών δικτύων και των blogs που βιντεοσκόπησαν το συμβούλιο, για το τι πραγματικά συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο της 6ης Μαρτίου, για τα ακριβή οικονομικά στοιχεία της σχεδόν χρεοκοπημένης ΑΔΜΗΚΕΣ, για το ποιος την οδήγησε στην κατάσταση αυτή, για την πρόταση του κ. Τσαλικίδη και της κ. Ράπτη να παρέμβει εισαγγελέας.
Δυστυχώς επίσης για τον απερχόμενο δήμαρχο την αλήθεια την διατύπωσαν ο κ. Χαρίτος και ο κ. Αδάμης, συνεργάτες του κ. Σωφρόνη. Ο πρώτος παραδέχτηκε σωρεία οικονομικών και διαχειριστικών λαθών, αφού ανέθετε έργα χωρίς διενέργεια διαγωνισμών και χωρίς διασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ο δεύτερος παραιτήθηκε, λόγω αδυναμίας διαχείρισης του υπέρογκου χρέους της εταιρείας, που παρέλαβε από τον πρώτο.
Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό του κ. Σωφρόνη - ειδικά αυτή τη στιγμή που η παράταξη του φυλλοροεί - και την καταφυγή στο ψέμα και τη συκοφαντία.
Ευτυχώς όμως οι πολίτες γνωρίζουν ποιος πραγματικά διαχειρίστηκε το δημόσιο χρήμα με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό, γνωρίζουν ποιος δεν διενεργούσε όλα αυτά τα χρόνια διαγωνισμούς και ποιος προμήθευε τις καντίνες.
Από το Γραφείο Τύπου

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.