ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Στου "κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλανε για σχοινί"
Στου "κρεμασμένου το σπίτι δεν μιλανε για σχοινί"

αξιότιμε Κύριε αντιδήμαρχε
έχων επίγνωση του άοκνου και μετ επιτασεως αγώνος που δίδεται δια πάντων εις την διαθεσιν σας μεσων καθημερινώς για να διατηρείται καθαρή τόσο την πόλη του Ναυπλίου όσο και τα διάφορα τοπικά διαμερίσματα που υπάγονται σε αυτήν και πληρώνουν εννοείται δημοτικά Τέλη ως προς τον ανωτέρω σκοπό


Ειρήσθω εν παρόδω :
Με αφορμή και τις τελευταίες σας βαρύγδουπες δηλώσεις στον τύπο αι οποίες αποτελούν απάντησην προς τον πρώην δήμαρχο κύριο Αναγνωσταρα περί της αναποτελεσματικής του θητείας ως προς την ασφάλεια των παιδικών χαρων επί ημερών του και κατ αντιπαραβολήν με την δικιά σας τωρινή διοίκηση κατα την οποία κάθε καλόπιστος δημότης κατα την εκτίμησην σας βέβαια δύναται να διατηρεί την πεποίθησην ότι συντελούνται κοσμοϊστορικά έργα..

Δεν δύναμαι από Της θέσης μου παρα να προβάλω τόσο σε εσάς όσο και στους δημότες και κατοίκους αραχναιου πάντοτε με αποδείξεις οιτινες πληρώνουν δημοτικά Τέλη την "εξαίρετη" δουλειά σας στο χωριό μου ..
Τόσο στον τομέα της ασφαλείας της παιδικής χαράς όπου βαυκαλιζεστε πως είστε εγγυητής
Σας παρουσιάζω την "ασφάλεια της εγκαταλελειμμένης παιδικής χαράς"
Μια εγκαταλελειμμένη παιδική χαρά που δεν πληρει τις ασφαλείς προϋποθέσεις με τόσα χρήματα δαπανήθηκαν για αυτήν!!
Όσο και το μέγεθος της τεράστιας ανυποληψίας στον τομέα της καθαριότητας που είστε καθυλην αρμόδιος καθοτι το χωριό μου και οι κάτοικοι που πληρώνουν δημοτικά Τέλη δεν διαθέτουν κάδους ρίψης απορριμάτων όπως διατεθεί κάθε τοπικό διαμέρισμα εντός του οικισμού...
(Αυτό να το συμμεριστουν οι κάτοικοι που ακόμα και σήμερα συντηρούν και ενθαρρύνουν αυτήν την τραγική κατάσταση!)

Όπως θα διαπιστώσετε ιδίοις ομασιν στις φώτο που επίσης επισυνάπτω ευρίσκονται χιλιόμετρα έξωθεν Της κοινότητας εγκαταλελειμμένοι!!
Θα πρέπει να σας περιβάλει καταισχυνη
Καθώς και αυτήν την μερίδα κατοίκων που καταδικάζουν ολόκληρο το χωριό "γαλαταδες επιπλαδες και διάφορoι πολιτικοί φελοι και γυρολογοι που εξουσιάζουν παρασκηνιακως το χωριό και επιχειρούν να επηρεάσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο και μέσο την κρίση των κατοικων υποστηρίζοντας την τωρινή ανύπαρκτη και ανίκανη να πράξει τα αυτονόητα για το χωριό Διοίκηση!!

Εκ των ανωτέρω εκτεθεντων κάθε καλόπιστος αναγνώστης δύναται λυπαμαι που θα το πω να ομολογήσει Κύριε αντιδήμαρχε και εγγυητή της ασφαλείας τόσο των παιδικών χαρών Όσο και της καθαριότητας του Δήμου πως στου"κρεμασμένου το την οικία δεν μιλάνε για σχοινί"

Πρόεδρος απανταχού αραχναιωτων
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID