Γεια σας φίλες και φίλοι της ομάδας μας.
Οι ενωμένοι πολίτες Τολού πρέπει να είναι μια ομάδα που εμπνέει, προτείνει και στη συνέχεια υλοποιεί, γι'αυτό και μεις οι διαχειριστές σας έχουμε μια πρόταση που θα βελτιώσει τη ποιότητα της ζωής μας, θα μας ενεργοποιήσει σαν πολίτες και θα δώσει κ ένα μήνυμα στη δημοτική αρχή (αυτή, την επόμενη και τη μεθεπόμενη) ότι για τις πραγματικές ανάγκες του χωριού θα πρέπει να απευθύνονται στους κατοίκους. Ωραίο το έργο του πεζοδρομίου (200μ.) στην είσοδο του χωριού αλλά δεν βρίσκουμε πως θα βελτιώσει την καθημερινότητα μας.
Γι'αυτο κ αποφασίσαμε κ σας καλούμε στη γιορτή της παιδικής χαράς μας!
Την επόμενη Κυριακή στις 12:00μ.μ. Πάρτε τη καλοσύνη κ το φιλότιμο σας κ ελάτε να μεταμορφωσουμε το χώρο που παίζουν τα παιδιά μας αλλά και τα παιδιά των τουριστών που φιλοξενούμε.
Η πρόταση περιλαμβάνει:
1. Τοποθετηση μπάρας που θα κλείδωνει τη πορτα.
2. Τοποθετηση μηχανισμού που θα κλείνει αυτόματα τη πόρτα.
3. Τοποθετηση τριών 3 μικρών κάδων (σε μέγεθος που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μικρά παιδιά) με διαφορετικό χρώμα και επισήμανση ώστε να διδαχθούν τα παιδιά μα και οι γονείς τη διαδικασία της ανακύκλωσης.
4. Επιδιόρθωση του σπασμένου κάδου απορριμματων δίπλα από τη πόρτα.
5. Επιδιόρθωση σπασμένου σκαλιου στην αεροσκαλα στο πρώτο παιχνιδι στην είσοδο δεξιά.
6. καθαρισμός και απολύμανση της βρύσης.
7. ταμπέλες απαγορεύεται το κάπνισμα.
8. Σήμανση σημείου καπνίσματος και τοποθέτηση ειδικού κάδου για τσιγάρα.
9. Επιδιόρθωση σπασμένου παγκακίου.
10. Επιδιόρθωση παιχνιδιού με σκοινιά.
11. Καθαρισμός επιφανειών παιχνιδιών από κακόβουλα, υβριστικά και ναζιστικά σύμβολα.
12. βάψιμο με Χαρούμενα χρώματα στο τοιχακι περιφερειακά της παιδικής χαράς.
13. Αλλαγή χαλασμένης λάμπας φωτισμού.
14. Καθαρισμός τάπητα κ Επιδιόρθωση όπου χρειάζεται.
15. Τέλος θα φτιάξουμε δύο 2 ταμπέλες.
Μία που θα ενημερώνει για τους κανόνες καλής συμπεριφοράς στο χώρο της παιδικής χαράς (η ταμπέλα που έχει τοποθετηθεί από το δήμο είναι εσωτερικά κ τη κρύβουν τα κάγκελα, οπότε είναι δυσανάγνωστη) και μια που θα τοποθετηθεί πάνω από τα τρία κλαδάκια της ανακύκλωσης και θα ενημερώνει για τις υλικά και πως ανακυκλωνονται.
Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες

Αγαπητοί μας συγχωριανοι σηκώστε τα μανίκια και ελάτε μαζί μας για να δείξουμε πόσο πραγματικά αγαπάμε το χωριό κ τα παιδιά μας. Θα υπάρξει ποστ μέσα στην εβδομάδα που θα ενημερώσει για τις προσφορές που έχουμε δεχθεί κ για τους επαγγελματίες του χωριού που είτε θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά την εργασία τους ή υλικά. Οι υπόλοιποι ελάτε να καθαρίσουμε, να αναδείξουμε κ να χαρούμε! Για τα παιδιά μας! Αξίζουν το καλύτερο!
Με εκτίμηση και αίσθημα αδελφοσύνης
Οι διαχειριστές
Ενωμένοι Πολίτες Τολού

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.