ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΑΡΓΟΣ: Ο Χειβιδόπουλος ανακάλυψε κενό ενημέρωσης και εξέδωσε εφημερίδα


Ο Συνδυασμός του Χειβιδόπουλου "Δυνατή πόλη Ξανά" εξέδωσε εφημερίδα την οποία ονόμασε "Φωνή του Πολίτη". Η εφημερίδα αποτελεί ένα καλαίσθητο δημιούργημα και όπως μας ενημερώνουν στελέχη της Δημοτικής κίνησης εκδόθηκε με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών- δημοτών λόγων έλλειψης του... 

Παρακάτω όλη η ανακοίνωση της Δυνατής πόλης ξανά
Η “Φωνή του Πολίτη” αποτελεί την περιοδική έκδοση της κίνησής μας.
Μιας παρέας ανθρώπων, που μας συνδέει η κοινή, άδολη, ακομμάτιστη αγάπη για το Άργος μας. Την πόλη των Δαναών, που σήμερα περνάει την πιο δύσκολη περίοδο της μακραίωνης ιστορίας της. Το Άργος μας, που δυστυχώς σήμερα οι περισσότεροι το ταυτίζουν με τις ακραίες λαϊκίστικες απόψεις, στάσεις και συμπεριφορές του σημερινού Δημάρχου του.
Το Άργος του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας, που σήμερα το χαρακτηρίζει η οικονομική παρακμή, τα κλειστά με λουκέτα μαγαζιά και η κατήφεια των ανθρώπων, που βλέπουν κάθε μέρα την πόλη μας να μαραζώνει.
Το Άργος που, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του, μας το παρουσιάζουν ως έναν μικρό παράδεισο, μη θέλοντας να αποδεχθούν ότι οι πολιτικές τους έχουν οδηγήσει την πόλη μας στην απομόνωση και την μιζέρια.
Την “Φωνή του Πολίτη” δεν την εκδίδει καμία «νεολαία μας». Γιατί η νεολαία μας δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετέχει στην έκδοση. Γιατί η νεολαία μας παλεύει να επιζήσει σε μια πόλη χωρίς ευκαιρίες για τους νέους και τις νέες της.
Η “Φωνή του Πολίτη” είναι ένα έντυπο, που απλά φιλοδοξεί να καλύψει το κενό της ενημέρωσης που υπάρχει σήμερα στην πόλη και κυρίως της αληθινής ενημέρωσης.
Στόχος μας είναι να κρίνουμε την λειτουργία της Δημοτικής Αρχής και κυρίως να παρουσιάσουμε μια άλλη πρόταση στον τρόπο λειτουργίας και διοίκησης της πόλης μας.
Είμαστε όλοι ενεργοί πολίτες, που διεκδικούμε το καλύτερο για τον Δήμο μας, που διεκδικούμε καθημερινά μια καλύτερη ζωή σε μια καλύτερη πόλη, που δεν θα κρυφτούμε ποτέ πίσω από την ανωνυμία μας.
Είμαστε αυτοί που θα δώσουμε τέλος στις απειλές και στο κλίμα φόβου που δημιουργεί η παρούσα δημοτική αρχή, απέναντι στον καθέναν και την καθεμία που αντιτάσσεται των απόψεών της.
Το ταξίδι μας ξεκίνησε. Είμαστε πολλοί, γινόμαστε περισσότεροι!
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID