ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

Στο Πορτοχέλι ο γάμος της γαλαζοαίματης ΘεοδώραςΗ κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα ανακοίνωσε μέσω Instagram τον αρραβώνα της με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ.
Οι δυο τους ετοιμάζονται για την πιο όμορφη μέρα της ζωής τους που θα λάβει χώρα στο Πόρτο Χέλι. Ένα αγαπημένο μέρος της τέως βασιλικής οικογένειας. Μάλιστα, εκεί είχε παντρευτεί και ο πρίγκιπας Νικόλαος την αγαπημένη του Τατιάνα Μπλάντικ.
Για άλλη μια φορά, το Πόρτο Χέλι θα βρεθεί στο επίκεντρο καθώς για τον γάμο της Θεοδώρας θα καταφθάσουν γαλαζοαίματοι απ’ όλα τον κόσμο.
Σύμφωνα με το Λοιπόν, το μυστήριο αλλά και η μεγάλη δεξίωση που θ’ ακολουθήσει προετοιμάζονται ήδη για το Σεπτέμβριο κάτω από άκρα μυστικότητα.
Μπορεί, η Θεοδώρα και ο Μάθιου να μένουν στην Αμερική, αλλά ο γάμος δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού εκτός από την Ελλάδα.


Οι δυο τους είναι μαζί δύο χρόνια και τον περασμένο Νοέμβριο αποφάσισαν ν’ αρραβωνιαστούν. Η λίστα των καλεσμένων μπορεί να μην είναι ακόμα γνωστή, αλλά σίγουρα θα είναι μεγάλη. Η βρετανική βασιλική οικογένεια θα παραβρεθεί στο μυστήριο, αφού η βασίλισσα Ελισάβετ έχει βαφτίσει την Θεοδώρα.

Η οικογένεια της Θεοδώρας έχει στενούς δεσμούς με τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Ισπανίας, καθώς ο πατέρας της, τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, είναι αδελφός της βασίλισσας της Ισπανίας Σοφίας. Θεωρείται επίσης βέβαιη η παρουσία στο γάμο του πρώτου εξάδελφου της Θεοδώρας, βασιλιά Φελίπε της Ισπανίας και φυσικά της συζύγου του, Λετίθια.

Επίσης, πρόσωπα από το εγχώριο αλλά και διεθνές επιχειρείν και highlife αναμένεται να δώσουν το «παρών».
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID