Ο Τάσος Σαλεσιώτης υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων σε συνέντευξη που παραχώρησε σε διαδικτυακό κανάλι της Αργολίδας μίλησε για όλους και για όλα
Αφού μας έκανε μία σύντομη αναδρομή για το πως διαχειρίστηκε ο ίδιος ως νομάρχης  τα διάφορα θέματα που προέκυπταν τόσο στον Δήμο Ναυπλιέων, όσο και σε ολόκληρη την Αργολίδα, ήρθε και στο σήμερα όπου με σαφήνεια εξήγησε τι πρέπει να γίνει στο Ναύπλιο και ποιοι είναι οι τρόποι να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των κατοίκων για να αυξηθεί το κατά κεφαλήν εισόδημα στην ευρύτερη επικράτεια του Δήμου.
Αναλυτικά για τα έργα είπε ότι: "Λειτουργούμε σε έναν δήμο που είναι πολλά χρόνια πίσω. Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα για την Αρβανιτιά και τα κτίρια που βρίσκονται εκεί, για το Μπούρτζι, το πάρκο του ΟΣΕ, τα σκουπίδια". Έχουν γίνει λανθασμένες μελέτες σε ότι αφορά τόσο τον κόμβο της Ενδεκάτης όπου εκεί δεν μπορεί να περάσει μεγάλο όχημα, όσο και στο λιμάνι όπου τα κάγκελα που τοποθετήθηκαν  λόγω της συνθήκης Σέγκεν "κόβουν" θέσεις στάθμευσης και καθιστούν την πόλη δυσλειτουργική". Σε ερώτηση που του έγινε από τον Δημοσιογράφο για το θέμα των εκδηλώσεων είπε: " Το φεστιβάλ Ναυπλίου είναι γερασμένο θα πρέπει να αντικατασταθεί με κάτι πιο "φρέσκο", αφού αυτή την στιγμή ακόμα και όσοι έρχονται είναι χαμηλού διεθνούς κύρους. Το Ναύπλιο χρειάζεται εκδηλώσεις υψηλής αισθητικής οι οποίες να μπορούν να σταθούν στο ευρωπαϊκό στερέωμα προσφέροντας  προστιθέμενη αξία στην πόλη, τόσο χρηματική, όσο και διαφημιστική. Πρέπει τα χρήματα που δίνονται από τον Δήμο για εκδηλώσεις να έχουν πολλαπλασιαστική σημασία για την πόλη και όχι να είναι "πεταμένα λεφτά".
Εκθείασε τον Δήμο Άργους λέγοντας ότι: "ο  Δήμος Άργους την τελευταία πενταετία έκανε περισσότερα έργα από το Ναύπλιο παρότι έχει λιγότερα έσοδα. Αν αναλογιστεί κανείς ότι εμείς (Ναύπλιο) λόγω της τουριστικής κίνησης έχουμε περισσότερα έσοδα".
Είπε επίσης ότι η παράταξη του είναι πολυσυλλεκτική και δεν στηρίζεται από κανέναν κομματικό μηχανισμό.
Σε άλλη ερώτηση που του έγινε για τον νέο εκλογική σύστημα της απλής αναλογικής είπε: "Με τον  Κλεισθένη και έτσι όπως είναι δομημένος όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, εξηγούμε: όταν δεν θέλεις να γίνει κάποιο έργο παίρνεις την ευθύνη εσύ που δεν θέλεις και όχι για όλα ο Δήμαρχος".
Ενημέρωσε επίσης ότι τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει  ολόκληρο τον συνδυασμό του, καθώς και το πρόγραμμα.

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.