$type=ticker$cols=4

$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

Πέντε υποψήφιοι με τον συνδυασμο «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα»

Πέντε αξιόλογους υποψηφίους μας γνώρισες τις προηγούμενες μέρες ο συνδυασμός Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα με επικεφαλής τον Δ. Κωστούρο. Οι υποψ...


Πέντε αξιόλογους υποψηφίους μας γνώρισες τις προηγούμενες μέρες ο συνδυασμός Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα με επικεφαλής τον Δ. Κωστούρο. Οι υποψήφιοι μας συστήθηκαν:

Τάσος Ζαφείρης

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο και επικεφαλή του Συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα» για την τιμητική πρόσκλησή του να συμμετάσχω στο συνδυασμό του για τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου 2019.
Πιστεύω ότι στον ανεξάρτητο αυτό συνδυασμό υπάρχουν τα εχέγγυα λειτουργίας προς όφελος των πολιτών του Δήμου μας
Με αυτό το σκεπτικό και με διάθεση προσφοράς, αποδέχτηκα τη συμμετοχή μου.
Η εμπειρία σε πολιτικό και διοικητικό επίπεδο (Αντινομάρχης- νομαρχιακός σύμβουλος και προϊστάμενος παροχών υγείας στον ΕΟΠΥΥ) είναι στοιχεία που μπορούν να βοηθήσουν στην κατεύθυνση λύσεων προβλημάτων των δημοτών μας.
Ευχαριστώ για την τιμή,
Τάσος Ζαφείρης

Αντώνης Νίκας
Όπως στις προηγούμενες εκλογές ήμουν μαζί με τον Δημήτρη Κωστούρο και τον συνδυασμό μας ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ έτσι και τώρα θα είμαι δίπλα στον Δήμαρχο ο οποίος έχει απογειώσει τον Δήμο μας και τον έχει κάνει ζηλευτό σε όλη την Ελλάδα.

Θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσει ο Δήμος Ναυπλιέων να βρίσκεται στην κορυφή, εκεί που έχει φτάσει υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Κωστούρου
Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ των πολιτών θα είναι και πάλι με Δήμαρχο τον Δημήτρη Κωστούρο και όλους εμάς ενωμένους για το καλύτερο δυνατό.
Με εκτίμηση
Αντώνης ΝίκαςΠέτρος Παπασαράντος

Ονομάζομαι Πέτρος Παπασαράντος, γιος του Κωνσταντίνου και της Γεωργίας . Μεγάλωσα και εξακολουθώ να ζω στο Νέο Ροεινό του Δήμου Ναυπλιέων. Το 2010 κατετάγη κατόπιν πανελληνίων εξετάσεων στη Σχολή Αστυφυλάκων και έκτοτε υπηρετώ με σθένος την Ελληνική Αστυνομία.
Ασχολούμαι ενεργά από μικρό παιδί με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο.
Στόχος μου, ως νέος με όραμα και ιδανικά, ως πολίτης, ως δημότης, ως κάτοικος μιας περιοχής που την γνωρίζω, την αγαπώ την νοιάζομαι και την πονάω, να βγω μπροστά σχεδιάζοντας και υλοποιώντας τα έργα και τις υποδομές που γνωρίζω ότι χρειάζεται ο τόπος μας.
Συμμεριζόμενος απόλυτα τα παραπάνω, στηρίζω την υποψηφιότητα του Δημήτρη Κωστούρου και αποδέχομαι την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω στην παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», για να δώσουμε μαζί την μάχη για ένα Δήμο με μέλλον και προοπτικές
Με εκτίμηση,
Πέτρος Παπασαράντος
Αδριανός Γκολέμης
Ονομάζομαι Αδριανός Γκολέμης, είμαι γέννημα θρέμμα Παναριτίου όπου μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα με την οικογένειά μου. Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με την καλλιέργεια της γης. Είμαι ιεροψάλτης και κάτοχος πτυχίου Βυζαντινής μουσικής, καθώς επίσης ασχολούμαι επαγγελματικά πλέον και με το δημοτικό τραγούδι.Νιώθω μεγάλη τιμή που ο κ. Δημήτρης Κωστούρος με επέλεξε να είμαι δίπλα του και μέλος του συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», διότι θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπος που απέδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο μας να αποκτήσει μια νέα «ταυτότητα».
Γι’ αυτό και εγώ με την σειρά μου, και εφ΄ όσον μου δοθεί η ευκαιρία, έχω την πρόθεση και την διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ να πραγματοποιηθούν οι σκέψεις και τα οράματα της παράταξης μας για να κερδίσει ο δημότης αυτά που του αξίζει.
Ευελπιστώντας στην στήριξη των συνδημοτών μου θα πάμε το τόπο αυτό ακόμη πιο ψηλά.
Με εκτίμηση,
Αδριανός Γκολέμης
Φωτούλα Μαστοράκη


Ονομάζομαι Φωτούλα Μαστοράκη του Χρήστου και μεγάλωσα στο Ναύπλιο αλλά κατοικώ στον Άγιο Αδριανό εδώ και 4 χρόνια.
Είμαι μονογονεϊκή οικογένεια και απόφοιτος Νοσηλευτικής Σχολής Αθηνών
Αυτή τη στιγμή εργάζομαι ως ιδιωτική υπάλληλος.
Είμαι μαχήτρια από κούνια και έχω μάθει σαν μονογονεϊκή οικογένεια να περνάνε τα πάντα από μένα και να βρίσκω λύσεις σε όλα. Ξέρω όλα τα θέματα που πονάνε τον τόπο που αγάπησα.
Δεν χρειάζεται να πω άλλα για μένα αφού όλοι με ξέρετε μέσα από την εθελοντική προσφορά μου για τα αδέσποτα και ως εθελοντή του δρόμου. Έχω μιλήσει σχεδόν με όσα παιδιά ασχολούνται και δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον χώρο και έχω βοηθήσει όπου μου έχει ζητηθεί σε πάρα πολλά περιστατικά και αυτό το βλέπετε καθημερινά από την σελίδα μου στο fb.
Αποφάσισα να βάλω υποψηφιότητα για Δημοτικός σύμβουλος στο Ναύπλιο αν και δεν μ’ αρέσει ο χώρος της πολιτικής αλλά για να κάνω από πρώτο χέρι αυτό που αγαπώ και μπορώ από μέσα αυτή τη φορά για όλα τα πλάσματα που έχουν ανάγκη.
Πιστεύω ότι αυτός ο χώρος έχει ανάγκη άτομα που τα λένε έξω από τα δόντια.
Βάζω υποψηφιότητα δίπλα σε έναν άνθρωπο που έχουμε κοντραριστεί αρκετές φορές αλλά είναι και ο μοναδικός άνθρωπος που είχε τα κότσια να πιάσει έναν εθελοντή και να ακούσει για το τι πρέπει να αλλάξει και να δεσμευτεί σε αυτόν ξέροντας ότι δεν είμαι εύκολος άνθρωπος.
Μέσα από κόντρες και προβληματισμούς βρίσκονται λύσεις. Δεν είμαι ευκολόπιστη γιατί από μικρή έχω μάθει να παλεύω μόνη μου, αλλά έχω μάθει επίσης να δίνω ευκαιρίες στους ανθρώπους και να διορθώνουμε μαζί παραλείψεις και λάθη.
Έχω πολλές απαιτήσεις από αυτόν για αυτές τις ψυχές και το ξέρει.
Σας θέλω λοιπόν όλους μαζί μου και ξέρω ότι θα είστε εκεί γιατί άλλωστε τόσα χρόνια είμαστε μια καλή και δυνατή ομάδα χωρίς συμφέροντα παρά μόνο για να σώζουμε ζωές!

COMMENTS

Όνομα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ,79,ΑΘΛΗΤΙΚΑ,81,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,7,ΑΡΓΟΛΙΔΑ,3514,ΑΡΓΟΣ,949,ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ,176,ΑΡΚΑΔΙΑ,768,ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΑ,9,ΑΧΑΙΑ,68,ΑΧΑΪΑ,127,ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ,8,Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές,22,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ,1,ΕΘΝΙΚΑ,4,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,56,ΕΙΚΟΝΕΣ,1,ΕΛΛΑΔΑ,452,ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ,129,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,7,ΕΡΜΙΟΝΗ,43,ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ,262,ΕΥΡΩΠΗ,11,ΗΛΕΙΑ,57,ΚΑΙΡΟΣ,4,ΚΑΛΑΜΑΤΑ,4,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,376,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΘΑΛ. ΣΠΟΡ,1,ΚΟΡΙΝΘΙΑ,250,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,308,ΚΟΡΙΝΘΟΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,3,ΚΟΣΜΟΣ,56,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΛΑΚΩΝΙΑ,555,ΛΑΚΩΝΙΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,6,ΜΕΘΑΝΑ,2,ΜΕΣΣΗΝΙΑ,679,ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,8,ΜΕΣΣΗΝΝΙΑ,4,ΜΠΑΣΚΕΤ-ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,3,ΝΑΥΠΛΙΟ,1476,ΝΑΥΠΛΙΟ<ΑΡΓΟΛΙΔΑ,1,ΝΑΥΠΛΛΙΟ,1,ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,529,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,87,ΠΑΙΔΕΙΑ,1,ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ,191,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,29,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,66,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,233,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,11,ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,1,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,562,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,602,Πόλο,1,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,110,ΣΠΕΤΣΕΣ,7,ΣΠΟΡ,8,Στίβος,6,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ,3,ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΑ ΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,11,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,27,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,4723,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,7,ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,12,ΤΕΥΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,1,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,64,ΤΡΙΠΟΛΗ,8,ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ,7,ΥΓΕΙΑ,36,ΥΔΡΑ,57,ΧΑΝΤΜΠΟΛ,1,AUTO-MOTO,15,AXAIA,5,Superleague,1,VIDEO,38,
ltr
item
Arena News: Πέντε υποψήφιοι με τον συνδυασμο «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα»
Πέντε υποψήφιοι με τον συνδυασμο «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα»
https://1.bp.blogspot.com/-D-flTPmgEZU/XJY0n_fe4TI/AAAAAAAAftg/gdeqCKeiiTIeqyGkXN-OzZGMYb_6lLr0gCLcBGAs/s640/tytyyyhyhjjyjh.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-D-flTPmgEZU/XJY0n_fe4TI/AAAAAAAAftg/gdeqCKeiiTIeqyGkXN-OzZGMYb_6lLr0gCLcBGAs/s72-c/tytyyyhyhjjyjh.jpg
Arena News
http://www.arenanews.gr/2019/03/blog-post_874.html
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/2019/03/blog-post_874.html
true
4269035019219870889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διαβάστε περισσότερα. ... Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy