ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Με πανηγύρια και διθυράμβους, προσπαθούν να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους


Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα προχωρήσουν αύριο Τρίτη οι εργαζόμενοι ως μέσω πίεσης για το μη κλείσιμο των Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Η σχετική ανακοίνωση λέει τα εξής:
Συναδέλφισσες/ συνάδελφοι,
Η «επιστροφή στην κανονικότητα» και η «μεταμνημονιακή εποχή» που προπαγανδίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, φέρνει μια ακόμα επικίνδυνη εξέλιξη για την Υγεία του λαού της Αργολίδας είναι το κλείσιμο των του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ναυπλίου και η μεταφορά τους στο Νοσοκομείο Άργους.
Με πανηγύρια και διθυράμβους, προσπαθούν να ξεγελάσουν τους εργαζόμενους για άλλη μια φορά.
Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση του είναι εκτεθειμένοι γιατί στην νέα εποχή που διαφημίζουν μειώνουν τον προϋπολογισμό για τις κοινωνικές παροχές, συνεχίζουν να συρρικνώνονται οι δομές Υγείας και στην Αργολίδα.
Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είναι στην ιδία κατεύθυνση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις, αντιμετωπίζει την Υγεία σαν κόστος, ατομική ευθύνη του εργαζόμενου και εμπόρευμα για τον επιχειρηματία.
Είναι αδίστακτοι, βάζουν σε κίνδυνο την Υγεία του λαού, την Υγεία των παιδιών μας για να εξασφαλίσουν τα δισεκατομμύρια επιδοτήσεις και φοροαπαλλαγές στο κεφάλαιο, τα δισεκατομμύρια για το ΝΑΤΟ.
Οι εργαζόμενοι, ο λαός της Αργολίδας, πρέπει να ξεσηκωθούν και να διεκδικήσουν ενιαίο, σύγχρονο και αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας - Πρόνοιας, με βασικό προσανατολισμό την πρόληψη και με κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δράσης.
Ούτε σκέψη για κλείσιμο του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών Ναυπλίου.

Να διεκδικήσουμε:
· Ένα ενιαίο νομαρχιακό νοσοκομείο, σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου δευτεροβάθμιες υπηρεσίες Υγείας και δυο αστικού τύπου κέντρα Υγείας σε Άργος και Ναύπλιο για Πρωτοβάθμιες Υπηρεσίες Υγείας.

· Επιπλέον ενίσχυση, εξοπλισμός και στελέχωση των υπαρχόντων Κέντρων Υγείας ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου πρωτοβάθμιες υπηρεσίες Υγείας στις περιοχές ευθύνης τους.

· Έως την υλοποίηση των παραπάνω: διατήρηση, εξοπλισμός, στελέχωση όλων των υπαρχόντων μονάδων Υγείας του νομού με πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, με ουσιαστική αναβάθμιση των πρωτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων υπηρεσιών Υγείας.
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣ – ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26/3 ΣΤΙΣ 18.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ «ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ»

ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID