ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ο Κεφαλογιάννης στα γραφεία της παράταξης του Π. Αναγνωσταρά

Τα γραφεία του συνδυασμού Πρωτεύουσα Ξανά επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Μανώλης Κεφαλογιάννης.

Τον κ. Κεφαλογιάννη περίμεναν εκτός από τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού Οι δύο άνδρες μέσα σε ένα πολύ θερμό κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ο κ. Κεφαλογιάννης άκουσε με προσοχή όσα του είπε ο κ. Αναγνωσταράς για τις σημερινές ανάγκες του δήμου. Ο κ. Αναγνωσταράς απαρίθμησε σειρά έργων που είναι αναγκαία  για την πόλη και η παρούσα δημοτική αρχή έχει αγνοήσει.
Ο κ. Κεφαλογιάννης μίλησε για την βοήθεια που μπορεί να δώσει η Ευρώπη στο δήμο Ναυπλιέων και απαντώντας στον κ. Αναγνωσταρά που ζήτησε περισσότερη βοήθεια από τα κοινοτικά προγράμματα ότι είναι στη διάθεση του.
Το κλίμα ήταν περισσότερο θερμό από ότι θα προσδοκούσε κάποιος, αφού ο κ. Κεφαλογιάννης γνώριζε ότι βρίσκεται με ένα άνθρωπο της Νέας Δημοκρατίας, και βρέθηκε με την πρόεδρο της Τοπικής Ναυπλίου της Ν.Δ. που είναι και υποψήφια με τον συνδυασμό Αναγνωσταρά, αλλά και την επίτιμο πρόεδρο της Τοπικής.
Είναι χαρακτηριστικό της συνάντησης το ότι αρκετές φορές ο κ. Κεφαλογιάννης είπε στον κ. Αναγνωσταρά ότι “Θα αξιοποιήσουμε την πλούσια εμπειρία σου…”. Τελειώνοντας μάλιστα την συνομιλία τους, αυτή έκλεισε με την δήλωση Κεφαλογιάννης προς Αναγνωσταρά: “η επίσκεψη μου είναι τα προεόρτια μιας πολύ μεγάλης συνεργασίας που έρχεται”.
ΠΗΓΗ« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID