$type=ticker$cols=4

$type=grid$count=3$m=0$sn=0$rm=0$show=home

ΝΑΥΠΛΙΟ: Δήμαρχος εναντίον Δημάρχου

Στην προεκλογική αρένα βρίσκονται αυτή την στιγμή τα έργα, η παράταξη της νυν Δημοτικής Αρχής μας είπε ακριβώς τι κατασκευάσε και τι όχι...


Στην προεκλογική αρένα βρίσκονται αυτή την στιγμή τα έργα, η παράταξη της νυν Δημοτικής Αρχής μας είπε ακριβώς τι κατασκευάσε και τι όχι, μας έκανε και μια αναφορά για τα οικονομικά μεγέθη της προηγούμενης δεκαετίας και εξέφρασε κι ένα παράπονο γιατί έπρεπε να διαχειριστεί την περίοδο της κρίσης (λίγων χρημάτων). Η παράταξη του πρώην Δημάρχου και νυν υποψηφίου Παναγιώτη Αναγνωσταρά μας υπενθύμισε για άλλη μια φορά τα έργα που αφορούν την σχολική κοινότητα και την δική της περίοδο.
Ακολουθούν και οι δύο ανακοινώσεις:
  • ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Επί της ουσίας της υποκρισίας ερωτάται το "λόμπι της υποκρισίας"
Πόσο αφελείς περνάει όλους τους πολίτες κάποιος όταν συγκρίνει την περασμένη δεκαετία με την τωρινή;
Μπορεί να υπάρξει σύγκριση;
Μπορεί ο κόσμος να είναι τόσο αφελής και να μην έχει καταλάβει ότι την περασμένη δεκαετία "τρώγαμε με χρυσά κουτάλια" , "έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικά" ή ακόμη και "πέθαιναν οι αγελάδες από χοληστερίνη" ενώ την τωρινή δεν έχουμε ούτε κουτάλια , ούτε λουκάνικα και οι αγελάδες έχουν "ανορεξία";
Όχι ο κόσμος δεν είναι τόσο αφελής αγαπητοί "λομπίστες της υποκρισίας" και δεν μπορείτε ούτε να τον υποτιμάτε ούτε να τον ξανά κοροϊδέψετε.
Αν κάποιος υποκρίνεται πως δεν κατάλαβε λόγω απουσίας του στο εξωτερικό , ίσως να χρειάζεται να αναρωτηθεί πόσες δεκάδες πολυκατοικίες είχε οικοδομήσει την περασμένη δεκαετία (και τι δουλειά έκανε) και τι οικοδόμησε αυτή τη δεκαετία (και τι δουλειά έκανε ή δεν έκανε).
Είναι ολοφάνερο πόσο έχει πειραχτεί το "λόμπι της υποκρισίας" από την γενική αποδοχή της κοινωνίας για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται τόσο καιρό σε όλα τα σχολεία του Δήμου με καθημερινό αγώνα, επικοινωνία και συνεργασία.
Θα πρέπει να ντρέπεται όποιος προσπαθεί να κοροϊδέψει τον κόσμο λέγοντας ότι αυτά γίνονται με χρήματα των λειτουργικών δαπανών από το κράτος τα οποία δεν φτάνουν ούτε για Α4.
Να ξεχωρίσουμε τους βρεφονηπιακούς σταθμούς από τα Νηπιαγωγεία τα οποία εντάσσονται στο Υπουργείο Παιδείας μαζί με τα Δημοτικά τα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Δεν το ξέρατε το γνωρίζουμε καλά γιατί η επιφανειακή και μόνο επικοινωνιακή ενασχόληση δεν φέρνει γνώση των θεμάτων.

Σχετικά με τις αναφορές σας.

1. Αποκρύψατε ότι τα σχολεία την περασμένη δεκαετία τα έχτιζε το κράτος δηλαδή η Νομαρχία και ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.) σε οικόπεδο του Δήμου. Με δική του εργολαβία , χρηματοδότηση και επίβλεψη.
Αποκρύψατε ότι έτσι έκανε και για τα δύο Νηπιαγωγεία που αναφέρετε εσείς. Ο Ο.Σ.Κ. τα έχτισε ολομόναχος με την παρέμβαση της Νομαρχίας (σε οικόπεδα τα οποία δεν εξασφαλίστηκαν επί θητείας σας αλλά πολύ πριν) και μάλιστα έκανε τα πάντα διαγωνισμούς εργολαβίες κλπ και με μεγάλη καθυστέρηση.
Εσείς πόσα οικόπεδα για σχολεία μας κληρονομήσατε; και που; Ούτε ένα!
2. Όσο για το 1ο Λύκειο κακώς θυμηθήκατε την μαύρη σελίδα για τη σχολική στέγη το 2005 όπου οι γονείς και τα παιδιά έκαναν κινητοποιήσεις (οι σοβάδες έπεφταν στα κεφάλια τους θαύμα το πώς δεν θρηνήσαμε θύματα τότε) και αν δεν ήταν ο αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κολλιόπουλος να τρέξει για τις μελέτες και τις χρηματοδοτήσεις ( από το υπ. Εσωτερικών και από τον Ο.Σ.Κ. )ακόμη θα περιμέναμε. Όσο για την μαρμάρινη επιγραφή κανένα δικό μας σχόλιο αλλά ρωτήστε τους καθηγητές.
3. Ο βρεφονηπιακός στις εργατικές κατοικίες που χτίστηκε το 2004 (τότε τα λεφτά τα έδιναν με τα τριαξονικά) κόστισε 300.000€ περίπου εγκαινιάστηκε και δεν λειτούργησε ποτέ επίδειξη ανικανότητας δεν νομίζεται για την εποχή εκείνη; Εγκαταλείφθηκε χωρίς να λειτουργήσει και το κουφάρι του μας κόστισε περίπου 200.000€ για να το ανακαινίσουμε και να το εξοπλίσουμε αλλά δεν αρκεστήκαμε σε αυτό , εξασφαλίσαμε και τη λειτουργία του γιατί ποιος άραγε μπορεί να καμαρώνει για έναν βρεφονηπιακό που τον έχτισε τον εγκαινίασε και δεν τον λειτούργησε; Ποιος;
4. Για τον άλλο βρεφονηπιακό στην Πρόνοια εμείς τον εντάξαμε και λειτουργεί χωρίς να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του δήμου όπως και τμήματα στους άλλους παιδικούς.
Όπως θα καταλάβατε πολύ καλά είναι μάταιο να προσπαθείτε απεγνωσμένα να πείσετε ότι κάτι κάνατε.
Στα 100 πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν πριν από χρόνια για τον εαυτό σας κάνατε 110 και για το Δήμο 10.
Αν θέλετε να δείτε έργο και μάλιστα σε καιρό βαθιάς κρίσης, παρακολουθείστε την ενημέρωση στους δημότες που θα περιλαμβάνει την παρουσίαση του έργου μας και την βέβαιη Επόμενη Μέρα για το Δήμο μας.
ΥΓ1: τελικά ο νομάρχης κ. Σωτηρόπουλος είχε κάνει έργο στη σχολική στέγη του Ναυπλίου.
ΥΓ2: ούτε ένα διατηρητέο ιστορικό κτίριο (σύμβολο για το Ναύπλιο ) δεν αγοράσατε τότε με τα ποτάμια από ευρώ…και αυτό εμείς το κάναμε!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ: Μηδενική η προσφορά σας κύριε Κωστούρο στη σχολική κοινότητα.
Ωμά παραδέχεστε κ. Κωστούρο στην απάντηση σας ότι δεν κατασκευάσατε ούτε ένα νέο κτίριο βρεφικών - παιδικών σταθμών και νηπιαγωγείων και δεν βάλατε ούτε ένα λιθαράκι σε σχολικές υποδομές.
Η απάντηση που δώσατε στο ερώτημα μας: «Πόσα νέα σχολικά κτίρια κατασκευάσατε στα επτά χρόνια δημαρχίας σας», ήταν μια μακροσκελής ανακοίνωση που περιλαμβάνει λουκάνικα, σκυλιά, τριαξονικά, αγελάδες κ.λ.π. Δηλαδή όπως λέει και ο σοφός λαός μας «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε».
Όσο και αν προσπαθήσαμε να βρούμε μια αναφορά σας σε κάποιο νέο κτίριο που εσείς κατασκευάσατε δυστυχώς δεν βρήκαμε τίποτα!
Δικαιολογίες και προσχήματα κ. Κωστούρο ότι δεν υπάρχουν χρήματα!
Όταν δίπλα μας στο Άργος υπάρχουν χρήματα και για κολυμβητήρια και για αναπλάσεις και για κτίρια πολιτιστικών εκδηλώσεων κ.λ.π
Συμπέρασμα λοιπόν: Κανένα νέο κτίριο δεν κατασκευάστηκε στην επταετή θητεία σας! Αυτή είναι η «προσφορά» σας προς τη σχολική κοινότητα. Το απόλυτο μηδέν.
ΥΓ: Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, σας παρουσιάζουμε ξανά τα κτίρια που εμείς κατασκευάσαμε τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες των δημοτών μέχρι και σήμερα καλύπτοντας την δική σας αδιαφορία και ανεπάρκεια κατά την επταετή θητεία σας.

COMMENTS

Όνομα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ,79,ΑΘΛΗΤΙΚΑ,72,ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,6,ΑΡΓΟΛΙΔΑ,3121,ΑΡΓΟΣ,868,ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣ,155,ΑΡΚΑΔΙΑ,753,ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΑ,9,ΑΧΑΙΑ,64,ΑΧΑΪΑ,124,ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ,4,ΓΑΛΑΤΑΣ-ΠΟΡΟΣ,8,Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές,22,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ,1,ΕΘΝΙΚΑ,4,ΕΙΔΗΣΕΙΣ,56,ΕΙΚΟΝΕΣ,1,ΕΛΛΑΔΑ,452,ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ,121,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,7,ΕΡΜΙΟΝΗ,33,ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ,250,ΕΥΡΩΠΗ,11,ΗΛΕΙΑ,56,ΚΑΙΡΟΣ,4,ΚΑΛΑΜΑΤΑ,4,ΚΟΙΝΩΝΙΑ,361,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ-ΘΑΛ. ΣΠΟΡ,1,ΚΟΡΙΝΘΙΑ,246,ΚΟΡΙΝΘΟΣ,293,ΚΟΡΙΝΘΟΣ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,3,ΚΟΣΜΟΣ,56,ΚΥΠΡΟΣ,2,ΛΑΚΩΝΙΑ,537,ΛΑΚΩΝΙΑ.ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,6,ΜΕΘΑΝΑ,2,ΜΕΣΣΗΝΙΑ,662,ΜΕΣΣΗΝΙΑ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,8,ΜΕΣΣΗΝΝΙΑ,4,ΜΠΑΣΚΕΤ-ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ,3,ΝΑΥΠΛΙΟ,1303,ΝΑΥΠΛΙΟ<ΑΡΓΟΛΙΔΑ,1,ΝΑΥΠΛΛΙΟ,1,ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,529,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,87,ΠΑΙΔΕΙΑ,1,ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ,176,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,28,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ,66,ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ,218,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,11,ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,1,ΠΟΛΙΤΙΗ,2,ΠΟΛΙΤΙΚΗ,555,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,1,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,592,Πόλο,1,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,110,ΣΠΕΤΣΕΣ,7,ΣΠΟΡ,8,Στίβος,6,ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ,3,ΤΕΛΕΥΑΤΑΙΑ ΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,11,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,22,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,4185,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΝΕΑ,1,ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ,7,ΤΕΛΥΤΑΙΑ ΝΕΑ,12,ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ,62,ΤΡΙΠΟΛΗ,8,ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ,7,ΥΓΕΙΑ,36,ΥΔΡΑ,57,ΧΑΝΤΜΠΟΛ,1,AUTO-MOTO,15,AXAIA,5,Superleague,1,VIDEO,38,
ltr
item
Arena News: ΝΑΥΠΛΙΟ: Δήμαρχος εναντίον Δημάρχου
ΝΑΥΠΛΙΟ: Δήμαρχος εναντίον Δημάρχου
https://1.bp.blogspot.com/-5yad-mfWo74/XKR-6zeTsUI/AAAAAAAAgCA/SOXHyeHSax8ZIo8nj8n9ZWTU4JH2BenpQCLcBGAs/s640/kostouros-ANAGNVSTARAS.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-5yad-mfWo74/XKR-6zeTsUI/AAAAAAAAgCA/SOXHyeHSax8ZIo8nj8n9ZWTU4JH2BenpQCLcBGAs/s72-c/kostouros-ANAGNVSTARAS.jpg
Arena News
http://www.arenanews.gr/2019/04/blog-post_68.html
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/
http://www.arenanews.gr/2019/04/blog-post_68.html
true
4269035019219870889
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Διαβάστε περισσότερα. ... Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy