ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Ο Γαβρήλος, η Καραθώνα και τα σκουπίδια στην Άρια


Σήμερα Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη πανελλαδική δράση που αφορά την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό στις πόλεις, στις ακτές κτλ. "Let's do it Greece-γίνε η αλλαγή που περιμένεις". Η συμμετοχή σε αυτή τη δράση θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν απογοητευτική, όμως κάποιοι άλλοι βρέθηκαν εκεί από τον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ και έβαλαν και αυτοί ένα μικρό λιθαράκι στον καθαρισμό της Καραθώνας.
Με μπροστάρη τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας Σταύρο Γαβρήλο και τις γυναίκες υπ.δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Καρανικόλα, Χαρά Δρούζα και Ελένη Ασπιώτη έδειξαν τον δρόμο για το ποια θα είναι η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΑΒΡΗΛΟ
Φωτογραφήθηκε η επόμενη μέρα με επικεφαλής τον αντιδήμαρχο καθαριότητας Σταυρο Γαβρηλο στην καραθωνα με τους εθελοντές που καθάρισαν τη παραλία γιατι ο κυριος Γαβρηλος δεν προλαβαίνει να συντονίσει τα συνεργεία να κάνουν την δουλειά τους επειδή προέχουν οι εξυπηρετησουλες σε κήπους ιδιωτών. Υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας κύριε Γαβρηλο. Ντροπή. Κάθε γειτονιά είναι μέσα στην μπόχα χορτάρια σκουπίδια μπάζα. Η αδιαφορία σας έχει χτυπήσει κόκκινο και εσείς βάζετε κοστούμια και πάτε σε εκδηλώσεις να φωτογραφηθείτε. Η δουλειά σας είναι άλλη όχι η πασαρέλα. Έλεος πια!
Η παρακάτω φωτογραφία έφτασε σε εμάς από κάτοικο της Άριας.
Θα πάτε κύριε Γαβρηλο να καθαρίσετε; Η προέχει κάτι άλλο; Καποια εκδήλωση ας πούμε...
ΠΗΓΗ FB
« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID