Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 και ώρα 20:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, με 9 θέματα προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη.


Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1ο:Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού, κατόπιν σχετικής εισήγησης.
2ο:Περί έγκρισης πασχαλινών εκδηλώσεων και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
3ο:Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης μουσικής εκδήλωσης το Σάββατο του Λαζάρου και εξειδίκευση πίστωσης.
4ο:Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης 2ου τουρνουά ποδοσφαίρου στην μνήμη του Διαμαντή Ανδρώνη και εξειδίκευση σχετικής πίστωσης.
5ο:Περί έγκρισης επιχορήγησης του Συλλόγου « ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ» για την πραγματοποίηση Έκθεσης γκραβούρας και εξειδίκευση πίστωσης.
6ο:Περί έγκρισης διοργάνωσης εκδήλωσης εορτασμού της Πρωτομαγιάς και εξειδίκευση πίστωσης.
7ο:Περί έγκρισης διήμερου προληπτικού ιατρικού ελέγχου στα σχολεία και εξειδίκευση πίστωσης.
8ο:Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης με το Σωματείο «Θεατροδρόμιο» παράστασης στο Τριανόν και εξειδίκευση πίστωσης.
9ο:Περί έγκρισης συνδιοργάνωσης με το Φεστιβάλ Επιδαύρου και Αθηνών σύντομων θεατρικών εργαστηρίων και διαλέξεων πάνω σε κείμενα του αρχαίου δράματος και εξειδίκευση πίστωσης.
Το κατεπείγον της συνεδρίασης οφείλεται στο γεγονός ότι μεσολαβεί σύντομο χρονικό διάστημα μέχρι την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων – δράσεων που αναφέρονται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης
Και ένα σχόλιο...
Και εν μέσω της φασαρίας για το Νοσοκομείο, ρίχνουμε σήμερα και μια κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων, πρέπει να βγάλουμε το χρήμα για οκτώ προσεχείς εκδηλώσεις, που στη συνέχεια θα δώσει ο Δημήτρης Κωστούρος με απευθείας αναθέσεις... Έτσι είναι, αφού ξεμείναμε από έργα, ούτε τα χιλιοειπομένα δεν ξεκινούν, ας δώσουμε φιέστες στο λαό, με τα λεφτά του και η δόξα δική μας, μαζί με την ψήφο... Και επειδή είδα στα θέματα και νέο πανηγυράκι στην Καραθώνα την Πρωτομαγιά, να συμπεράνω ότι ο Λάκης θα κατέβει κανονικά με τον Κωστούρο... Πάντως Λάκη να ξέρεις, θα έρθω φέτος κι εγώ να φάω σουβλάκια, σιγά μη σε αφήσω μόνο σου να μαζέψεις όλες τις ψήφους...
ΠΡΕΦΑΔΟΡΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.