Ο μισός τίτλος της ανάρτησης προέρχεται από τη γνωστή ομότιτλη ομάδα στο Facebook που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναυπλιακού για να ανταλλάξουν γνώμες και προτάσεις για το πως θα ξεπεράσει την άνευ προηγουμένου κρίση της η ιστορική ομάδα, που δυστυχώς για πρώτη φορά οδεύει στη δεύτερη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.
 Αυτή η φεϊσμπουκική ομάδα είναι ένας τηρουμένων των αναλογιών, δημόσιος χώρος όπου μεταφέρεται η αγωνία και οι συζητήσεις πολλών συμπολιτών μας στα αθλητικά στέκια και καφενεία. Βάσει αυτής της κατάστασης, η Δημοτική Αρχή που επαίρεται πως διοργανώνει μεγάλα και επιτυχημένα αθλητικά γεγονότα, έπρεπε να έχει πάρει εδώ και καιρό την πρωτοβουλία σύγκλισης εύρυτερης σύσκεψης με αντικείμενο την σωτηρία της ομάδας και καλεσμένους όλους τους φορείς της πόλης. 
Έτσι, θα οικοδομείτο η αναγκαία συστράτευση, όλοι/ες θα κατέθεταν δυνάμεις και αρκετοί/ες θα αναλάμβαναν τις απαιτούμενες ευθύνες για να υπάρξει προοπτική στον σύλλογο.
 Αντιθέτως, ο Δήμαρχος που τυγχάνει και επαγγελματικά εμπλεκόμενος με τον αθλητισμό, απέχει από την ανεύρεση λύσης για ένα σοβαρό πρόβλημα που αφορά την κοινωνικη και αθλητική ζωή του Δήμου, ενώ τελευταίως, αναλώνεται διαρκώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε άγονες και ανώριμες αντιπαραθέσεις, με αρκετούς δημότες. Μπορεί, όμως, να παραδειγματιστεί από τον Δήμαρχο Σπάρτης Βαγγέλη Βαλιώτη που όταν η ομάδα ΑΕ Σπάρτη αντιμετώπισε μια δυσάρεστη εξέλιξη στην πορεία της, μπήκε μπροστά, συγκάλεσε μεγάλη σύσκεψη όλων των φορέων με αντικείμενο την αντιστροφή της δύσκολης φάσης για την ομάδα. Επομένως, Δημήτρη Κωστούρε ιδού η Ροδος, ιδού και το πήδημα.
Αναδημοσίευση από το  FB 
και το χρήστη Evaggelos Ntanis

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.