ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Τ. Δρούγκας: Ιδού τα "έργα" σας στο Μάνεσι κ. Κωστούρο- 10 λουλούδια και ένας μαντρότοιχος

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
Κ. Δημήτρης Κωστούρος , αν και από προσωπικό προφίλ, θα ήθελα να σχολιάσω με το θεσμικό μου ρόλο, δηλαδή ως εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος στο Τοπικό Διαμέρισμα Μάνεσι, με το δικό σας συνδυασμό "Ναύπλιο, Επόμενη Μέρα , το τελευταίο σας "έργο" στην Τοπική μας Κοινότητα, το οποίο "τρέξατε" να προβάλετε. Να σας θυμίσω κ. Δήμαρχε ότι το "έργο" που προβάλατε για δικό σας (χωρίς να θέλω να το υποβαθμίσω) έχει υλοποιηθεί επί δημαρχίας της κυρίας Νάσσου. Τι κάνατε δηλαδή? Έναν καθαρισμό, φύτευση 10 λουλουδιών και επενδύσατε το μαντρότοιχο με τις πέτρες που είχαν πέσει? Δηλαδή τα αυτονόητα? Απ' ότι ξέρω αυτό είναι υποχρέωσή σας! Και όλα αυτά χωρίς καμία ενημέρωση στα μέλη του τοπικού συμβουλίου, όπως οφείλατε, αν και είχαμε ενημερώσει προς τούτο από το έτος 2016.
Αντ' αυτού προσκαλέσατε αναρμόδια άτομα ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ σας επιλογής για να προκαλέσετε ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ εντυπώσεις! Αν δεν είναι αυτό, όπως εσείς είπατε, "μικροπολιτική" και "παλαιοκομματισμός" εξ'ορισμού τι είναι? Να τολμήσω να ρωτήσω αν αυτό είναι "πολιτική ανηθικότητα"? Μήπως να προσέχατε λίγο τις λέξεις που χρησιμοποιείτε?
Υ.Γ.1 παλαιοκομματισμός= ορ. Πολιτική νοοτροπία και πρακτικές που δεν καθορίζονται από τα πολιτικά προγράμματα των κομμάτων, αλλά από τις πελατειακές σχέσεις τους με τους πολίτες.
Υ.Γ.2 μικροπολιτική= ορ. η άσκηση πολιτικής με σκοπό το ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ κέρδος και τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ οφέλη.
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID