ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Με γαλάζια σημαία βραβεύτηκε η Καραθώνα Ναυπλίου


Πρώτος στην Αργολίδα ο Δήμος Ναυπλιέων στις Γαλάζιες σημαίες

Η ετήσια αναγγελία των βραβεύσεων του Προγράμματος «Γαλάζια Σημαία», η οποία έγινε στο Παράλιο Άστρος παρουσία πολλών εκπροσώπων της πολιτείας και κλαδικών φορέων του Τουρισμού, ανέδειξε για μια ακόμα φορά τον Δήμο Ναυπλιέων ως τον μοναδικό Δήμο της Αργολίδας ο οποίος βραβεύεται διαρκώς Γαλάζιες σημαίες στην Καραθώνα Ναυπλίου και στην Ψιλή Άμμο Τολού.

Η τρίτη Γαλάζια Σημαία στην Αργολίδα απενεμήθη σε ιδιωτική ακτή στην AKS Hinitsa Bay στο Πορτοχέλι. Η απονομή δύο γαλάζιων σημαιών στον Δήμο Ναυπλιέων φανερώνει το διαρκές ενδιαφέρον για την καθαριότητα ακτών και θαλασσών καθώς και για την προσβασιμότητα σ αυτές ατόμων με κινητικά προβλήματα.
Θα πρέπει να σημειωθεί πως και στις υπόλοιπες ακτές του Δήμου Ναυπλιέων έχουν καταβληθεί μεγάλες προσπάθειες από τον Δήμο, ώστε να είναι όχι μόνο κατάλληλες για κολύμβηση, αλλά να διαθέτουν και τις υποδομές για την διευκόλυνση των λουομένων. 


Και η χωματερή
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Καθαρη καραθώνα
Προσυπογράφουμε προκρίνοντας το δίκιο έναντι του άδικου, της διαφάνειας έναντι της διαπλοκής . της ανάληψης κοινωνικής ευθύνης έναντι της απάθειας του ανήθικου ώχαδελφισμού , και της σιωπηλής συνεννοχής
Κλείστε την χωματερή στην παραλία Καραθώνας Ναυπλίου
Σε απόσταση 200 μ από την γραμμή αιγιαλού της πανέμορφης Καραθώνας, όπου χιλιάδες λουόμενοι καθημερινά την επισκέπτονται λειτουργεί παράνομη χωματερή
SECURE.AVAAZ.OR
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID