ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Οι φήμες και τα τετελεσμένα για το στρατόπεδο που κλείνει!!!


ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ - ΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΚΛΕΙΣΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΜΧ. Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΡΩΤΗΣΕΙ, ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με πρωτοβουλία λοιπόν του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κλήθηκαν χθες επαγγελματίες του εμπορίου αλλά και του τουρισμού της περιοχής προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο κλεισίματος του ΚΕΜΧ Ναυπλίου αλλά και την πιθανότητα δημιουργίας κέντρου φιλοξενίας προσφύγων (hot spot).
Έχουμε λοιπόν από τη μια όλη τη πόλη να ανησυχεί για τα σοβαρά θέματα που υπάρχουν και τις πιθανές επιπτώσεις αυτών και από την άλλη τον κύριο Κωστουρο να αποφεύγει συστηματικά να απαντήσει δημόσια ο ίδιος, ως δήμαρχος στα ερωτήματα που τίθενται.
Ένας δήμαρχος που ενδιαφέρεται για τον τόπο του βγαίνει μπροστά από όλους, πρώτος, να διεκδικήσει και να παλέψει για τα συμφέροντα των δημοτών του.
Μέχρι τώρα, με τη στάση του κυρίου Κωστουρου ο οποίος αποφεύγει να απαντήσει και να θίξει τα προβλήματα, δεν δίνεται καμία λύση. Ίσα ίσα από εκεί που όλοι μιλούσαν για φήμες όσον αφορά το κλείσιμο του ΚΕΜΧ καταλαβαίνουν ότι ίσως είναι η πραγματικότητα και θα βρεθούμε προ τετελεσμένων γεγονότων...
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID