ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: ΤΑ ΝΟ ΚΑΚΑ, οι τουαλέτες και τα... τετράποδα!!!Αφού βάλαμε χημικές, κανονικές και ότι άλλο τουαλέτες στο πάρκο του ΟΣΕ και βεβαίως τις έχουμε κλειστές στο κοινό (σ.σ. για να μην απασχολούμε καθαρίστρια) αποφασίσαμε να λύσουμε και το πρόβλημα με τις ακαθαρσίες των σκύλων μας. Εμείς εδώ στο Ναύπλιο που παγκοσμίως πρώτοι  θα έχουμε το σύστημα αποκομιδής ακκαθαρσίων δεσποζόντων ζώων ξεχάσαμε  να λειτουργήσουμε ανθρώπινες τουαλέτες. Ας είναι καλά τα δεντράκια του ΟΣΕ θα μου πείτε. Ας είναι καλά θα πω κι εγω...
Και το δημοσίευμα για την παγκόσμια πρωτοτυπία:
Tο πρόβλημα με τα αδέσποτα έχει πάρει διαστάσεις στο Ναύπλιο, όμως υπάρχουν και τα δεσποζόμενα. Οι ιδιοκτήτες σκύλων οφείλουν και αυτοί να σέβονται τα πάρκα, τους δρόμους και τις πλατείες, διατηρώντας τα καθαρά.
Γι' αυτό τον λόγο μία ιδιωτική εταιρία πήρε την πρωτοβουλία να έρθει στην πόλη και να διεξάγει μία καμπάνια για το τι πρέπει να κάνουμε με τις ακαθαρσίες των τετράποδων φίλων μας.
Την Τετάρτη θα βρίσκεται στην λαϊκή αγορά του Ναυπλίου από νωρίς το πρωί για να προτείνει την δική της λύση για το εν λόγω θέμα. Μάλιστα η εκδήλωση συνοδεύεται και από σχετική αφισούλα.

Όπως σημειώνει η εταιρία, η οποία εμπλέκει και τον Δήμο:
«Ο Δήμος Ναυπλιέων είναι από τους ΠΡΩΤΟΥΣ Δήμους στον κόσμο, που πρωτοπορεί και προσφέρει στους δημότες του και κηδεμόνες σκύλου, το κίνητρο να διατηρούν φύση, δρόμους, πλατείες και χέρια καθαρά!
Αυτή την Τετάρτη 31/10/2018, από νωρίς το πρωί θα γίνει η 1η παρουσίαση του NO KAKA, στη Λαϊκή Αγορά του Ναυπλίου.
Σας περιμένουμε με χαρά!».
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID