ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

Ο Δ. Ερμιόνης ψεκάζει τα πεύκα

Ο Δήμος Ερμιόνης θα προβεί τις επόμενες μέρες σε ψεκασμό πεύκων. 
Παρακάτω παραθέτουμε την ανακοίνωση:
Σας ενημερώνουμε ότι το βράδυ της Παρασκευής 2/11 και από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 3/11 και Κυριακής 4/11 έχει προγραμματιστεί η διενέργεια ψεκασμού των πεύκων κατά της πιτυοκάμπης.
Οι περιοχές που θα ψεκαστούν στην Δημοτική Ενότητα Ερμιόνης είναι οι: Μπίστι- ο Παραλιακός δρόμος από Μπίστι προς Μανδράκια και έξοδο Ερμιόνης- το Άλσος εισόδου Ερμιόνης (έναντι Λυκείου) και η περιοχή της Αγιας Ερμιόνης- προς μονάδα βιολογικού καθαρισμού Ερμιόνης-λοιπά Ερμιόνης- Ηλιόκαστρο κλπ.
Οι περιοχές που θα ψεκαστούν στην Δημοτική Ενότητα Κρανιδίου είναι οι: Είσοδος και Περιφερειακός Κρανιδιου-Αγ. Χαράλαμπος-Κ.Υ Κρανιδιου- Αλσύλλια- Σχολεία των τοπικών διαμερισμάων κλπ.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής καθώς και οι επισκέπτες όπως κατά τις ημερες αυτές να συμμορφώνονται με τις τοπικές ανακοινώσεις. Επίσης παρακαλούνται οι περίοικοι όπως σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους μακριά από τις ψεκαζόμενες περιοχές ώστε να διευκολύνεται ο ψεκασμός σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν επιτρέψουν τον ψεκασμό θα γίνει ενημέρωση με νέα ανακοίνωση.


« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID