ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: Επιχειρηματίας μηνύει τον Δήμο για τις δημοπρασίεςΜηνυτήρια αναφορά κατατέθηκε στον Εισαγγελέα Ναυπλίου χθες από επιχειρηματία κατά του Δήμου Ναυπλιέων για το θέμα των δημοπρασιών που γίνονται για την παραχώρηση δημοτικών χώρων για την εγκατάσταση Λούνα Πάρκ.
Ο επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι δεν τηρείται πρώτον η προβλεπόμενη διαδικασία από τον Δήμο και δεύτερον ο δήμος έχει χάσει μεγάλο χρηματικό ποσό λόγω των επιλογών του.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι από το 2015 έχει προσφέρει ανά σεζόν στον Δήμο Ναυπλιέων το ποσό των 40.000 ευρώ περίπου προκειμένου να του δοθεί χώρος για να εγκαταστήσει υπερσύγχρονο ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.
Παρά την δελεαστική πρόταση ο Δήμος επέλεγε, για τους δικούς του λόγους, να το δίνει σε επιχειρηματία της αρεσκείας του ο οποίος έδινε 1000 ευρώ!!!
Εκτός από τα χρήματα που έχει χάσει ο Δήμος Ναυπλιέων από το 2015 μέχρι σήμερα, αξίζει να σημειωθεί ότι όπως καταγγέλλεται, ο επιχειρηματίας που παίρνει όλα αυτά τα χρόνια την εκμετάλλευση του χώρου δεν εκπληρώνει και τις προϋποθέσεις ασφαλείας των μηχανημάτων που εγκαθιστά, ούτε και έχει ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό. Θα περιμένουμε την απάντηση των υπευθύνων από τον δήμο Ναυπλιέων, όπως και το τι θα προκύψει από την Εισαγγελική έρευνα του θέματος, ενόψει της νέας δημοπρασίας που θα γίνει στις 10:00 το πρωί στις 18 αυτού του μήνα.
ΠΗΓΗ: ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID