ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

ΝΑΥΠΛΙΟ: ...και πάμε λέγοντας....

Θα δώσει μας λεει η Δημοτική Αρχή περίπου το 1.500.000 εκατομμύριο ευρώ για να κάνουμε λέει κέντρο ανοικτού εμπορίου. Θα μου πείτε καλά θα κάνει. Ναι, καλά θα κάνει αλλά θα πρέπει να μας πει (που σιγά μην πει, δεν απαντάει ποτέ σε ερωτήσεις). Για ποια ανάπλαση μιλάει στην Άργους όταν πρόσφατα κατασκευάστηκαν πεζοδρόμια (εκτός αν καταστρέψουμε τα ήδη υπάρχοντα και φτιάξουμε άλλα). Για ποια ανάπλαση μιλάει στην Σιδηράς Μεραρχίας όταν κι αυτή την κάναμε πρόσφατα. Για ποια ανάπλαση μιλάει στην Βασιλέως Κων/νου (μεγάλος δρόμος) η οποία είναι ένας κλειστός δρόμος και δεν παίρνει κανενός είδους ανάπλαση λόγω των εκατέρωθεν ιδιοκτησιών και βεβαίως τι εννοεί όταν λέει ότι θα αναπλάσει την Ασκληπιού μέχρι που, αφού πολλά κομμάτια της είναι από προηγούμενων ετών φτιαγμένα.
θα δώσει επίσης  λέει και 3000 ευρώ σε κάθε επιχείρηση που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα (;) για να υπάρξει χρωματική ομοιομορφία. Ωραία αλλά με την αρχαιολογική υπηρεσία έχει μιλήσει ;  Θα βάλει λέει και κάτι κάδους για σκουπίδια τους οποίους δεν εξηγεί τι ακριβώς κάδοι είναι.
Βεβαίως αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ορίζει προέδρους και επιτροπή με μέλη και από τον εμπορικό σύλλογο να διαχειρίζονται τα χρήματα που υποτίθεται ότι θα δωθούν στους εμπόρους. ΙΔΩΜΕΝ
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID