Και εκεί που τα έχουμε δει όλα τελικά δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.
Ο Δήμος Ναυπλιέων και συγκεκριμένα η δημοτική αρχή αποφάσισε λέει να προσλάβει, λέει δημοσιογράφο του αθλητικού του ρεπορτάζ.
Θα μου πείτε μας νοιάζει; Όχι θα πω δεν θα μας ένοιαζε αν:
Είχε λύσει τα θέματα που άπτονται της καθαριότητας όχι βεβαίως με αναρτήσεις του τύπου "τα καθαρίζουμε αλλά ανήκουν σε ιδιώτες" αλλά σοβαρά και με σύνεση.
Αν μας έλεγε προς τα που θέλει να πάει ο Δήμος ως αναφορά την αναπτυξιακή του προοπτική. Αν αυτή υπάρχει, γιατί όπως το πάμε όλοι μας δεν θα μπορέσει το Ναύπλιο να συμμετέχει στον ευρύτερο ανταγωνισμό κοινώς (θα μείνει πίσω) σε σχέση με άλλες πόλεις ακόμα και γειτονικές αφού σε αύτον τον τομέα καμία πρόταση δεν έγινε ούτε προεκλογικά, ούτε βεβαίως και μετεκλογικά.
Τι θα γίνει με το κυκλοφοριακό πρόβλημα που ταλανίζει την πόλη; Θα μου πείτε το λύσαμε αφού μειώθηκε ο κόσμος που επισκέπτεται την πόλη, μειώθηκαν και τα αυτοκίνητα.
Τι θα γίνει με τα χρέη της ΔΕΥΑΝ, μάλλον νομίζουμε ότι θα βρεθεί μία μαγική λύση και θα μας τα χαρίσουν (σ.σ.να ελπίζουμε σε εξυγίανση)
Αφού λοιπόν λύσαμε όλα τα παραπάνω θέματα, τώρα θα προσλάβουμε δημοτικό αθλητικογράφο για να κάνει τί;
Είναι ο δήμος ομάδα και δεν το ξέρουμε;
Θα συμμετάσχουμε σε τίποτης αγώνες και δεν το ξέρουμε;
Θα παίξουμε σε κανένα πρωτάθλημα και δεν το ξέρουμε;
Προς τι ο αθλητικογράφος και δια τί;
Να πλερώσουμε βρε εμείς οι κουβαρντάδες δημότες είτε με ρύθμιση, είτε όχι, αλλά να πλερώσουμε και τα λεφτά να πιάνουν τόπο και ουχί να τα τρώνε επιτήδειοι με το πρόσχημα των ειδικών
Καληνύχτα σας!!! 

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.