ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
latest

SWIMRUN HYDRA για δεύτερη συνεχή χρονιά!!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνονται στη χώρα μας και στο νησί μας οι εξαιρετικού ενδιαφέροντος αγώνες SWIMRUN HYDRA. Το SwimRun είναι ένας αγώνας με πολλές εναλλαγές και με συμμετοχή αθλητών σε ζευγάρια, οι οποίοι διαγωνίζονται σε εκτός δρόμου διαδρομές τρεξίματος και κολύμβησης με συνεχείς εναλλαγές από το ένα άθλημα στο άλλο. Το κάθε ζευγάρι θα πρέπει να τρέξει όλο τον αγώνα και να τερματίσει μαζί, δεμένοι με το ειδικό σχοινί που θα δοθεί από την διοργάνωση.
To 2018 οι 50 πρώτοι και τολμηροί SwimRunners, κορυφαίοι αθλητές και λάτρεις του αθλητισμού, αψήφησαν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και στάθηκαν στην εκκίνηση δεμένοι μεταξύ τους ανά δύο με το ελαστικό σκοινί. Στη φετινή διοργάνωση ο αριθμός συμμετοχής αποτελεί ρεκόρ και οι αθλητές είναι έτοιμοι να κολυμπήσουν στα νερά της Ύδρας και να τρέξουν στα μοναδικά μονοπάτια και καλντερίμια του νησιού.
Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση – καλωσόρισμα των αθλητών που θα λάβουν μέρος στο SwimRun 2019, καθώς και των συνοδών τους και των φίλων Υδραίων και φιλυδραίων.
Τους αθλητές θα υποδεχθεί και θα καλωσορίσει στο Ι.Α.Μ.Υ. η Διευθύντρια κα Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου. Στη συνέχεια θα λάβουν ενημέρωση σχετικά με τις διαδρομές και τον τεχνικό εξοπλισμό του 2ου Swim&Run Hydra 2019 από τον υπεύθυνο διοργάνωσης των αγώνων και επικεφαλής της TRIMORE- XTERRA Greece, κ. Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, ενώ στο τέλος, στην ταράτσα του Ιστορικού Αρχείου Μουσείου Ύδρας, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο PASTA PARTY, πλαισιωμένο-όπως και πέρυσι-από πολύ κέφι, καλή μουσική, ποτό και όμορφες γευστικές μακαρονάδες…
« PREV
NEXT »

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID