Οι δράστες διέφυγαν με περίπου 200.000 ευρώ από τράπεζα στη Μεσσηνία, ενώ πυροβόλησαν με Kalashnikov στον αέρα για εκφοβισμό.
Στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής η ένοπλη ληστεία σε τράπεζα «Πειραιώς» (02/12-08.50) στη Χώρα Μεσσηνίας με το ύψος του ποσού που αφαίρεσαν να ανέρχεται στις περίπου 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, τέσσερα άτομα στάθμευσαν όχημα έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας. Ένας εκ των συνεργών παρέμεινε εντός του οχήματος, ένας ακόμα σε ρόλο τσιλιαδόρου παρέμεινε εξωτερικά του υποκαταστήματος και δυο συνεργοί τους εισέβαλαν στο υποκατάστημα με τα πολεμικά τυφέκια που έφεραν απείλησαν και ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους.
Με την απειλή των Kalashnikov εξανάγκασαν το Διευθυντή του υποκαταστήματος να τους οδηγήσει στο χώρο που στεγάζεται το χρηματοκιβώτιο από το οποίο αφαίρεσαν χρηματικό ποσό το οποίο αποδίδεται στις περίπου 200.000 ευρώ. Κατά τη διαφυγή τους οι δύο ένοπλοι, πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό, ώστε να μην επιτρέψουν περιθώριο αντίδρασης στους παρευρισκόμενους.
Οι δράστες της ληστείας αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται.
ΠΗΓΗ

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.